Crypto-Prijzen.nl

Ethereum heeft Bitcoin al overtroffen in dollarwaarde, zegt Celsius CEO

Ethereum heeft Bitcoin al overtroffen in dollarwaarde, zegt Celsius CEO

Celsius CEO Chief Executive Officer Alex Mashinsky heeft zijn mening toegevoegd over het Bitcoin en Etherem debat. Volgens hem heeft Ethereum (ETH/USD) Bitcoin (BTC/USD) ingehaald als het om dollarwaarde gaat.

Hij werd gevraagd naar de kans dat Ethereum Bitcoin inhaalt in marktwaardering, hij antwoordde bevestigend en zei dat ETH in dat opzicht heel goed werk doet. Hij zei,

Ethereum heeft Bitcoin al overtroffen in dollars, zoals blijkt uit het totale bezit van de Celsius gemeenschap.

Ethereum om Bitcoin in de bredere markt in te halen

Mashinsky voegde eraan toe dat Ethereum naar verwachting de komende twee jaar Bitcoin op de bredere markt zal inhalen, na beter te hebben gepresteerd dan Bitcoin in dollars.

Mashinsky keek naar de Celsius cijfers toen hij zijn voorspelling voor de markt deed. Hij vergelijkt Bitcoin met Ethereum door hoeveel van de dollarwaarde een miljoen mensen in de eerste hebben in vergelijking met de laatste.

Hij gebruikt het netwerk om te vergelijken of het aantal Ethereum gebruikers veel groter is dan het aantal Bitcoin gebruikers op zijn netwerk.

Mashinsky herhaalde dat Ethereum de afgelopen twee maanden Bitcoin in dat opzicht heeft overtroffen. Het is de eerste keer dat een miljoen gebruikers meer dan $ 17 miljard aan Bitcoin stortingen hebben gehad, maar in dollars was Ethereum hoger.

Meer acceptatie van Ethereum tegenover Bitcoin in de toekomst

Mashinsky gaf ook commentaar op het gebruik van Bitcoin als waardeopslag. Hij voerde aan dat Ethereum een betere use case heeft dan Bitcoin, wat een belangrijke bepalende factor zou kunnen zijn voor de toekomst van beide crypto activa.

Hij heeft de gedachten herhaald van andere marktanalisten die zien dat Ethereum in de toekomst Bitcoin overtreft als het gaat om het aantal gebruikers en de waarde van de cryptocurrency.

Volgens Mashinsky is de use case voor Ethereum breder, omdat meer mensen strijden om rendement dan degenen die meer waarde voor Bitcoin zoeken. Hij concludeerde dat er in de toekomst een bredere acceptatie van Ethereum dan Bitcoin zal zijn vanwege de use-case van de eerste.

The post Ethereum heeft Bitcoin al overtroffen in dollarwaarde, zegt Celsius CEO appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*