Crypto-Prijzen.nl

Ethereum gaskosten zijn 69% goedkoper dan vorige maand

Ethereum gaskosten zijn 69% goedkoper dan vorige maand

Ethereum ETH/USD is het op één na grootste blockchain netwerk in termen van marktkapitalisatie en staat bekend om zijn native cryptocurrency token, Ether (ETH), evenals zijn gasgebruik.

De blockchain maakt het mogelijk om veilige digitale grootboeken openbaar te maken en te onderhouden. De vergoedingen op het netwerk staan bekend als “gas” en worden betaald door deelnemers aan de transacties die plaatsvinden binnen het blockchain netwerk.

De verlaging van de gastarieven als katalysator voor groei

Op 15 december bespraken we hoe het grootste contract van Ethereum $ 33,5 miljard aan ETH bevat.

Metrics toonden aan dat de gastarieven op de Ethereum blockchain, die optreden wanneer iemand Ethereum (ETH) on-chain probeert over te dragen, of een ERC-20 token probeert te verplaatsen, tokens te wisselen of interactie heeft met een slim contract, zijn gedaald.

Op 27 december bedroeg de gemiddelde vergoeding die aan het Ethereum netwerk werd besteed $ 19,22. Een paar dagen daarvoor, op 25 december, was het $ 22,80 en op 24 december was het $ 23,34 per transactie.

Op 9 november waren de transactiekosten $ 62,84. Dit betekent dat de vergoeding met 69,41% of $ 43,62 is gedaald.

Afgezien daarvan zagen we op 21 december ook een aankondiging dat de startpagina van Ethereum.org live is in meer dan 20 talen, wat Ethereum voor veel meer mensen onder de aandacht brengt.

Met de verlaagde kosten heeft Ethereum (ETH) het potentieel om in waarde te stijgen.

Moet u Ethereum (ETH) kopen?

Op 27 december had Ethereum (ETH) een waarde van $ 4.059,98.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het token, zullen we de hoogste waarde aller tijden en de prestaties van vorige maand bespreken.

Als we kijken naar het hoogste punt aller tijden van het Ethereum (ETH) token, vond dit plaats op 10 november, toen het token een waarde van $ 4.878,26 bereikte.

Het laagste waardepunt van de maand was op 18 november, toen het token daalde tot een waarde van $ 3.987,64. Dit geeft ons een indicatie dat het token in waarde is gedaald met $ 890,62 of met 18%.

Van 18 november tot 27 december steeg de ETH token echter in waarde met $ 72,34.

Volgens gegevens van IntoTheBlock zag ETH in de afgelopen zeven dagen $ 47,02 miljard aan transacties van meer dan $ 100.000.

Bovendien kende het een totale instroom van $ 9 miljard aan beurzen, evenals een totale uitstroom van $ 8,97 miljard.

Met dit in gedachten is Ethereum een solide aankoop vanwege het feit dat het tegen eind januari 2021 $ 4.200 kan bereiken.

The post Ethereum gaskosten zijn 69% goedkoper dan vorige maand appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*