Crypto-Prijzen.nl

Ethereum (ETH) prijsverwachting van topanalisten voor deze week

Ethereum (ETH) prijsverwachting van topanalisten voor deze week

Dit is de Ethereum prijsvoorspelling van een topanalist nadat ETH onder $3.000 is gedaald

Ethereum is gedaald tot onder de $2.900 nadat de bulls het ondersteuningsniveau van $3.000 in het weekend hadden opgegeven. De daling van de prijs van Ether (ETH) komt doordat de beste cryptocurrency Bitcoin (BTC) ook te maken krijgt met enorme uitverkoopdruk nadat hij onder de $40.000 is gedaald.

Momenteel handelt Ethereum in de buurt van $2.860 met 24-uursverliezen van ongeveer 2,8%. Bitcoin daarentegen is gedaald tot een dieptepunt van $38.800 en staat ongeveer 2% in het rood.

Ethereum zal waarschijnlijk $2.600 opnieuw testen

Terwijl hij een bullish vooruitzicht handhaaft voor de top twee cryptocurrencies volgens marktkapitalisatie, ziet top cryptohandelaar en analist Rekt Capital een potentiële dip naar dieptepunten van $2.600 voor Ethereum.

ETH heeft ~ $3050 omgedraaid in nieuwe weerstand op het wekelijkse tijdsbestek “, zei de analist, wijzend op een grafiek die aantoont dat de Ethereum-prijs de afgelopen vier weken is gedaald.

Als gevolg hiervan heeft ETH nu een grotere kans om een lange neerwaartse wick uit te voeren tot zelfs $2600 op het maandelijkse tijdsbestek“, merkte hij op.

De grafiek die laat zien dat ETH/USD is gedaald tot onder een kritiek ondersteuningsniveau. Bron:  Rekt Hoofdstad

Hoewel de prominente crypto-analist suggereert dat Ethereum nog lager kan, denkt hij dat de bulls de $3.000 nog kunnen halen.

Rekt Capital benadrukt de maandelijkse grafiek van Ethereum en zegt:

“ETH vluchtige hertest van ~ $3000 (zwart) kan heel goed aan de gang zijn. Neerwaartse druk kan zo laag worden als de groene Higher Low ($2600). Een pit in de HL voordat uiteindelijk een Monthly Candle Close boven ~ $3000 (zwart) wordt uitgevoerd, zou bullish zijn.”

Dit is een grafiek die de mening van de analist laat zien wat er zou kunnen gebeuren voor ETH/USD.

Ethereum handelde eerder deze maand op hoogtepunten van meer dan $3.500. Gegevens van CoinGecko laten zien dat tegen de huidige prijzen het ETH/USD-paar de afgelopen twee weken met bijna 11% is gedaald en in de afgelopen 30 dagen met 8%.

The post Ethereum (ETH) prijsverwachting van topanalisten voor deze week appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*