Crypto-Prijzen.nl

Ethereum Classic (ETC) herstelt licht nu de bredere markt wint

Ethereum Classic (ETC) herstelt licht nu de bredere markt wint

De markt voor cryptocurrency heeft zich de afgelopen 24 uur sterk hersteld. De prijzen van verschillende cryptocurrencies hebben een gedurfde prestatie geleverd, en terwijl kopers zich haasten om van deze winsten te profiteren, handelt het grootste deel van de markt nu groen.

Ethereum Classic (ETC/USD) zit in een sterke opwaartse trend die de afgelopen 24 uur is gecreëerd. Het token is met 9,8% gestegen en handelde op het moment van schrijven op $ 29,46, volgens gegevens van CoinGecko.

Ethereum Classic maakt een opwaartse trend

Ethereum Classic zal doorgaan met de opwaartse trend als de steun van kopers sterk blijft. In dit geval zal het het bovenste weerstandsniveau van $ 31 testen. Tijdens de 24-uurs rally is ETC erin geslaagd om $ 30 te overschrijden, en als het een dergelijke actie onderneemt, is het klaar om de $ 31 te overschrijden.

Als de kopersondersteuning nog steeds hoog is, zullen de volgende doelniveaus voor ETC $ 35 en $ 38 zijn. De marktondersteuning is hoog, waardoor ETC een winst met dubbele cijfers kan behalen en deze hoogtepunten kan bereiken.

Ethereum Classic is een van de zwaarst getroffen tokens tijdens de recente neerwaartse trend op de cryptocurrency markt. Het token heeft geen grote winst geboekt of is niet voorbij cruciale weerstandsniveaus gekomen. ETC ligt 82% onder het hoogste punt ooit van $ 167 dat in mei vorig jaar werd gecreëerd. Het token moet uit de bredere marktondersteuning breken om dergelijke hoogtepunten weer te bereiken.

Ethereum Classic zal corrigeren

De prijzen van cryptocurrencies hebben de neiging om te corrigeren nadat de prijzen zijn opgepompt. Daarom, als de huidige uptrend in de crypto ruimte faalt, zal ETC naar eerdere niveaus dalen. Vóór de 24-uurswinst handelde ETC op $ 26, en het zou terug kunnen gaan naar deze dieptepunten als de ondersteuning van de bredere markt verzwakt.

Het token kan ook verder dalen richting $ 22. Dit zal het token naar een maandelijks dieptepunt brengen, en dit kan beleggers afschrikken die vrezen dat een grotere duik op komst is. Als de prijzen verder dalen, kan ETC onder de $ 20 komen, wat een gevaarlijk dieptepunt is voor de munt. Desalniettemin is ETC er niet in geslaagd om uit de bredere markttrend te breken, dus een dip of winst hangt af van de bredere marktprijswinsten.

Het bericht Ethereum Classic (ETC) herstelt licht nu de bredere markt wint verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*