Crypto-Prijzen.nl

Ethereum Classic blijft waarde verliezen, terwijl Metacade (MCADE) de volgende grote kans lijkt te zijn om te investeren in crypto

Ethereum Classic blijft waarde verliezen, terwijl Metacade (MCADE) de volgende grote kans lijkt te zijn om te investeren in crypto

Als je al geruime tijd in cryptocurrency-markten actief bent, hoef je ons niet uit te leggen dat het met de dag meer verzadigd raakt. Tegenover alle originele ideeën die worden gelanceerd, staan honderden copycats – en het is niet eenvoudig om het goud uit het zand te filteren.

Vandaag gaan we Ethereum Classic verkennen, en of het misschien al zijn beste tijd heeft gehad. We zullen ook kijken naar een nieuwe investeringsmogelijkheid genaamd Metacade – die wel eens de volgende grote investeringsmogelijkheid in 2023 zou kunnen worden.

Ethereum versus Ethereum Classic

Een ding dat veel beleggers gemeen hebben, is dat ze niet altijd het juiste marktonderzoek doen dat nodig is om te weten en ook te begrijpen waar ze naar kijken. Dit geldt voor elk investeringsgebied, maar lijkt vooral waar als het gaat om investeren in crypto. Je moet ervoor zorgen dat je het risico voor elke investeringsmogelijkheid nauwkeurig berekent.

Ethereum (ETH) is een van de meest herkenbare cryptocurrencies en is de op één na grootste in termen van marktkapitalisatie. Hoewel ze vergelijkbare namen hebben, is Ethereum (ETH) een aparte entiteit van Ethereum Classic (ETC). Als zodanig zijn Ethereum en Ethereum Classic twee afzonderlijke activa en investeringsmogelijkheden – maar wat maakt ze anders?

Ethereum Classic (ETC)

Ethereum Classic is identiek aan het oorspronkelijke Ethereum-netwerk dat in 2015 werd gecreëerd. In feite verschilt de huidige versie van Ethereum (ETH) niet veel van Ethereum Classic. Door een hack en een daaropvolgende diefstal die plaatsvond in de blockchain, is de coin echter gesplitst – en de twee zijn nu onafhankelijk.

Het handelsmerk werd vervolgens gepatenteerd voor deze bijgewerkte versie die nu bekend staat als Ethereum, en het oudere netwerk bleef werken, maar onder de nieuwe naam Ethereum Classic. Tegenwoordig heeft Ethereum (ETH) een enorm handelsvolume en staat het op de tweede plaats in de cryptocurrency-ranglijsten in termen van marktvolume. Als mogelijkheid om te investeren in crypto bleek het een van de beste activa van het afgelopen decennium te zijn.

In april 2020 handelde Ethereum rond de $150. Achttien maanden later, in november 2021, tijdens de bull run, overschreed de prijs $4.000, een absoluut verbluffend cijfer. Sindsdien is het daar echter onder gedaald en wordt het vandaag tegen een veel lagere prijs verhandeld. Hetzelfde geldt voor Ethereum Classic. Tijdens de bull run piekte het op meer dan $120. Tegenwoordig handelt Ethereum Classic rond de $23 en voldoet het niet helemaal aan de criteria voor een sterke mogelijkheid voor het investeren in crypto.

Dit komt omdat meer mensen bekend zijn met en daarom de voorkeur geven aan het belangrijkste Ethereum-netwerk, dat een veel hoger handelsvolume heeft dan Ethereum Classic.

Wat is Metacade (MCADE)?

​​Als je op zoek bent naar een investering met hoog potentieel, waarbij je vroeg kunt instappen, komt Metacade om de hoek kijken. Voor velen van ons hebben old-school arcade-spellen een speciale plaats in ons hart. Games volgden echter naarmate de wereld steeds digitaler werd en een deel van die aanvankelijke magie verloren ging. Metacade is echter van plan om die nostalgie nieuw leven in te blazen en de ervaring terug te brengen in een online ruimte. Terwijl sommige cryptocurrency-tokens de nadruk leggen op specifieke games en een enkele in-game token hebben die je kunt minen, verzamelen of gebruiken, werkt Metacade anders dan de rest.

Het idee achter Metacade is om de macht terug in handen te geven van de gaming community. Metacade wil een communityhub worden die zich richt op crypto-gaming. Het wordt een ruimte voor gamers, crypto-investeerders en web3-enthousiastelingen om met elkaar in contact te komen en samen te werken aan projecten. Bovendien zal Metacade een ruimte zijn waar spelers P2E-games kunnen vinden en zo verdienen terwijl ze spelen.

Op het Metacade-platform kun je door de arcade bladeren en de meerdere games die worden aangeboden bekijken. Je kunt ook gewoon rondhangen en tijdens die sessie verschillende soorten arcade games spelen.

Je zult je in wezen onderdompelen in een digitale replica van de arcade-ervaring nemen, waardoor je een totaal andere ervaring creëert dan de online game-ervaringen die mensen zo gewend zijn. Wij geloven dat dit project een enorm potentieel heeft.

Waarom Metacade een goede investering is

Investeren in crypto kan nog steeds een goede keuze zijn. Toegegeven zijn de goede keuzes zeldzamer dan 7 of 8 jaar geleden, maar dit betekent alleen dat je meer onderzoek moet doen en een scherp oog moet hebben om te bepalen welke digitale valuta’s een betere investering zijn dan andere.

Instappen op de begane grond is een van de beste manieren om geld te verdienen met elke investering. Je wilt niet pas ergens in gaan investeren in crypto nadat Elon Musk erover heeft getweet of Bloomberg er een special over heeft gemaakt. Als je zo lang wacht, is je kans waarschijnlijk al voorbij. Dus als we zeggen: stap in op de begane grond, dan bedoelen we investeren in crypto voordat alle anderen zich realiseren dat er iets aan de hand is en voordat je dagelijks iets ziet opduiken op sociale media.
Neem hier deel aan de Metacade presale.

Het bericht Ethereum Classic blijft waarde verliezen, terwijl Metacade (MCADE) de volgende grote kans lijkt te zijn om te investeren in crypto verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*