Crypto-Prijzen.nl

ETH prijsvoorspelling na het inhalen van het volume van Bitcoin

ETH prijsvoorspelling na het inhalen van het volume van Bitcoin

Op woensdag ging Ethereum iets lager, waardoor de pullback van dinsdag werd verlengd richting $ 4.730. De ETH/USD had een piek bereikt en handelde boven $ 4.800, wat een nieuw record bereikte. De terugval komt ondanks het nieuws dat het handelsvolume van Ethereum voor het tweede opeenvolgende kwartaal in het derde kwartaal die van Bitcoin (BTC/USD) overschreed.

De native cryptocurrency van het Ethereum blockchain platform wordt aangedreven door de groeiende interesse in Decentralized Finance (DeFi) en de snelle groei van de niet-fungible token markt. Het platform zet de maatstaf voor het bouwen van open source projecten, waardoor de adresseerbare markt wordt vergroot.

Moet u nu ETH kopen?

Vanuit een investeringsperspectief, hoewel de Ethereum prijs dinsdag en woensdag lager uitkwam, nam het handelsvolume de afgelopen 24 uur met meer dan 10% toe, wat wijst op een aanzienlijke toename van de interesse van crypto beleggers.

Daarom lijkt de terugval te worden geassocieerd met het nemen van winst door sommige beleggers in plaats van met een verschuiving in het marktsentiment van bullish naar bearish.

Bron: TradingView

Technisch gezien lijkt Ethereum te handelen binnen een stijgende kanaalformatie op de intradag grafiek. Als gevolg hiervan is de ETH/USD gestegen naar de overboughtvoorwaarden van de 14-daagse RSI, wat de recente terugval veroorzaakte.

Echter, met de prijs die de trendlijnweerstand nog moet hertesten, zouden beleggers potentiële reboundwinsten kunnen richten op ongeveer $ 5.026, of hoger op $ 5.340. Aan de andere kant zijn $ 4.487 en $ 4.161 cruciale ondersteuningszones.

Niet te laat om te kopen?

Samengevat, hoewel de ETH/USD een piek heeft bereikt om te handelen op nieuwe all-time highs, lijken de bulls totale controle te hebben. Daarom kan de recente terugval een kans zijn om te kopen.

The post ETH prijsvoorspelling na het inhalen van het volume van Bitcoin appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*