Crypto-Prijzen.nl

ETH prijsanalyse: is het de moeite waard om in ETH te investeren?

ETH prijsanalyse: is het de moeite waard om in ETH te investeren?

Ethereum ETH/USD domineert nog steeds de grafieken als het op een na grootste cryptocurrency token in termen van marktkapitalisatie.

Het is een open-source blockchain gebaseerd platform dat voortdurend wordt gebruikt vanwege de slimme contractfunctionaliteit, die gedecentraliseerde applicaties (dApps), niet-fungible tokens (NFT’s) en gedecentraliseerde financiën (DeFi) mogelijk maakt.

Succes wordt aangedreven door de bloeiende DeFi sector, NFT’s en de Altair upgrade

Ethereum lanceerde met succes zijn Altair upgrade, waarbij 98,7% van de nodes werden geüpgraded.

Deze Altair upgrade gaat vooraf aan de fusie van Beacon Chain en het Ethereum mainnet.

Het succes van de bloeiende sector van gedecentraliseerde financiën (DeFi) en niet-vervangbare tokens (NFT’s) kan worden toegeschreven aan deze groei van ETH.

Ze benadrukken de aanhoudende stijging van de vraag naar Ether (ETH) in de toekomst en zorgen als zodanig voor extra bullish vooruitzichten in het vierde kwartaal van 2021 en een potentiële duw in het eerste kwartaal van 2022.

Bovendien heeft Ethereum sinds augustus ook belangrijke upgrades gezien, zoals de London Hard Fork, die een deflatoir verbrandingsmechanisme introduceerde om de kostenstructuur te beoordelen.

Moet u beleggen in Ethereum (ETH)?

Op 29 oktober had Ethereum (ETH) een waarde van $ 4.318,32.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het token, zullen we het vergelijken met de hoogste waarde aller tijden en de prestaties in september.

Op 29 oktober, 7 uur voordat dit werd geschreven, bereikte ETH zijn hoogste waarde ooit van $ 4.416,05. Hier kunnen we zien dat het token op zijn hoogste punt ooit $ 97,73 hoger of 2,26% hoger in waarde was dan op het moment van schrijven.

Als we de prestaties van het token in september bekijken, kunnen we zien dat het token op 3 september op het hoogste punt stond met $ 3.972,66.

Het laagste punt van de maand was op 22 september, toen de token daalde tot een waarde van $2.730,41.

Hier kunnen we zien dat het token in waarde is gedaald met $ 1.242,25 of met 31%.

Dat gezegd hebbende, van 22 september tot 29 oktober, steeg de waarde van het token met $ 3.076,07 of met 247%.

In de afgelopen zeven dagen zag ETH $ 78,28 miljard aan transacties van meer dan $ 100.000.

Bovendien zag het de afgelopen zeven dagen $ 8,31 miljard aan totale instroom van valuta en $ 9,47 miljard aan totale uitstroom van valuta.

Met dit in gedachten kunnen we de ETH eind november mogelijk zien stijgen tot $ 4.500 en een potentieel nieuwe ATH waarde bereiken.

The post ETH prijsanalyse: is het de moeite waard om in ETH te investeren? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*