Crypto-Prijzen.nl

ETH burning en gas-prijzen stijgen, hoe zal de waarde van ETH worden gevormd?

ETH burning en gas-prijzen stijgen, hoe zal de waarde van ETH worden gevormd?

Ethereum ETH/USD is een door de community-run cryptocurrency project, dat duizenden gedecentraliseerde applicaties (dApps) aanstuurt.

Het is ook de thuisbasis voor veel non-fungible tokens (NFT’s), aangezien veel creatievelingen dit specifieke blockchain netwerk doorgaans zullen selecteren om hun NFT’s te minten.

De verkoop door Yuga Labs van Otherdeeds NFT’s als katalysator voor groei

De gemeenschap van Ethereum zag de grootste NFT mint tot nu toe, aangezien de gasprijzen van Ethereum tot ongekende niveaus stegen. Zelfs gebruikers ondervonden mislukte transacties, als gevolg van knelpunten in het netwerk.

Op 26 april hebben we een Ethereum Health Check behandeld, waar we in een on-chain analyse zijn gesprongen om de staat van ’s werelds op een na grootste cryptocurrency te bekijken. Op 1 mei 2022 werd dit netwerk echter op de proef gesteld tot het uiterste.

Bored Ape Yacht Club maker Yuga Labs, lanceerde een verkoop van Otherdeed NFT’s, die digitale land seeds op de Otherside metaverse vertegenwoordigen.

Hoewel deze NFT’s alleen in APE konden worden gemint, hadden ze ook Ethereum (ETH) nodig voor gaskosten.

De mining mechanismen die door Yuga Labs werden gebruikt, voorzagen de verkoop van NFT’s in fasen, terwijl ze anticipeerden op de tijdelijke prijsstijging, waardoor het aantal gebruikers dat de NFT’s mintte, zou versnellen.

Volgens gegevens van Etherscan betaalden talloze gebruikers tussen 2,6 ETH of $ 6.500 tot 5 ETH of $ 14.000 aan gas-kosten.

Dit alles leidde tot een algehele toename van het gebruik van het Ethereum netwerk en zou kunnen leiden tot een nog hogere waardestijging van de ETH token.

Moet je Ethereum (ETH) kopen?

Op 2 mei 2022 had Ethereum (ETH) een waarde van $ 2.841,81.

Om te laten zien wat dit waardepunt eigenlijk betekent voor de toekomstige groei van de ETH cryptocurrency, zullen we de hoogste waarde aller tijden bespreken, evenals de prestaties van de afgelopen maand.

De all-time high van de Ethereum (ETH) cryptocurrency was op 10 november 2021, toen ETH een waarde bereikte van $4.878,26. Hieraan kunnen we zien dat de token op zijn ATH $ 2.036,45 hoger in waarde was of met 71%.

Wanneer we de prestaties van de token in de afgelopen maand bekijken, had Ethereum (ETH) zijn hoogste waarde op 4 april 2022 met een waarde van $ 3.550,74.

Het laagste punt van waarde was echter op 30 april met een prijs van $ 2.790,99. Hier zien we een waardedaling van $ 759,75 of met 21%.

Met dit in gedachten kan Ethereum (ETH) eind mei een waarde van $ 3.000 bereiken, wat het een solide token maakt om te kopen.

Het bericht ETH burning en gas-prijzen stijgen, hoe zal de waarde van ETH worden gevormd? verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*