Crypto-Prijzen.nl

Ergo (ERG) is de afgelopen 24 uur met 37% gestegen: hier leest u hoe u het kunt kopen

Ergo (ERG) is de afgelopen 24 uur met 37% gestegen: hier leest u hoe u het kunt kopen

In de afgelopen 24 uur is Ergo (ERG), een crypto die niet erg populair was onder handelaren, begonnen opgemerkt te worden na de aanhoudende bullish trend van de afgelopen 30 dagen. In de afgelopen 24 uur is Ergo (ERG) 37% gestegen, en investeerders trokken investeerders aan om het te kopen.

Naar aanleiding van de toename van de belangstelling van de crypto, heeft Invezz een kort artikel geschreven waarin wordt uitgelegd hoe en waar de Ergo (ERG) munt online kan worden gekocht, terwijl ook wordt uitgelegd wat het is.

Lees verder om te leren hoe u Ergo (ERG) nu kunt kopen.

Hoe en waar kunt u Ergo (ERG) online kopen

Als u zich afvraagt waar en hoe u Ergo (ERG) kunt kopen, bent u hier aan het juiste adres. Het enige wat u hoeft te doen is een betrouwbare beurs te vinden, een handelsaccount te openen en geld te storten (ofwel fiat of crypto, afhankelijk van de toegestane vorm) om het gewenste bedrag aan Ergo (ERG) te kopen.

Volgens ons team van professionals zijn hier enkele van de beste platforms waar u Ergo (ERG) online kunt kopen:

eToro

Paybis ondersteunt de cryptohandel vanuit meer dan 180 landen wereldwijd en alsmede in maar liefst 48 Amerikaanse staten. Het platform biedt enkele van de laagste wisselkoersen en tarieven in de branche.

Registreer je onmiddelijk met eToro

OBRinvest

OBRinvest biedt meer dan 270 populaire financiële activa om uit te kiezen, variërend van cryptovaluta’s, Forex tot aandelen. Bij OBRinvest kun je een duik in de mondiale markten nemen en in crypto CFD’s, zoals BTC, DOGE en LTC, handelen en nog veel meer. OBRinvest wordt door de CySEC onder licentienummer CIF 217/13 geautoriseerd en gereguleerd

Registreer je onmiddelijk met OBRinvest

Wat is Ergo (ERG)?

Ergo (ERG) is de native cryptocurrency van de Ergo blockchain. Als het de eerste keer is dat u over Ergo hoort, het is een blockchain protocol dat is ontworpen voor het ontwikkelen van gedecentraliseerde applicaties (DApps) om een gemakkelijke, efficiënte en veilige manier te bieden om financiële contracten te implementeren.

Elke cryptocurrency in het Ergo ecosysteem wordt beschermd door een Ergo Script, een krachtige protocolvriendelijke scripttaal die de Σ-protocollen gebruikt. Door gebruik te maken van het Ergo Script kunnen dApps ontwikkelaars de voorwaarden specificeren voor het gebruik van de cryptocurrencies van hun dApps.

Ergo blockchain heeft een zelfaanpasbaar protocol dat naar verluidt nieuwe ideeën absorbeert om het originele protocol in de toekomst te verbeteren.

Moet ik Ergo (ERG) vandaag kopen?

Ergo (ERG) zou een goede investering kunnen zijn gezien de recente prijsbewegingen, aangezien de prijs het afgelopen jaar een stijging van 3482% heeft geregistreerd.

U moet zich echter bewust zijn van het feit dat het kopen van de markt voor cryptocurrency extreem volatiel is en dat grote kopers hun munten misschien graag willen dumpen; wat betekent dat het sentiment in seconden kan veranderen van bull naar bear.

Ergo (ERG) prijsvoorspelling

Ergo (ERG) prijs is het afgelopen jaar met meer dan 3.400% gestegen en ondanks de recente retracement die plaatsvond tussen half mei en half juli, lijkt de crypto op koers om zijn hoogste punt ooit van $ 19,6 terug te winnen vóór de eind 2021.

Social media aandacht voor Ergo (ERG)

The post Ergo (ERG) is de afgelopen 24 uur met 37% gestegen: hier leest u hoe u het kunt kopen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*