Crypto-Prijzen.nl

Eqonex CEO zegt dat Singapore de crypto hub van Azië wordt

Eqonex CEO zegt dat Singapore de crypto hub van Azië wordt

De CEO is Equonex; Richard Byworth, een bedrijf dat zich richt op cryptovaluta en digitale activa, heeft aangekondigd dat het bedrijf zijn volledige bedrijfsactiviteiten overhevelt van Hong Kong naar Singapore. Hij merkte op dat deze verandering werd beïnvloed door het regelgevende klimaat in Singapore.

Singapore heeft een progressiever regelgevend kader

In een interview met Bloomberg TV verklaarde Byworth dat regelgevers in Singapore een “innovatieve benadering” hadden gekozen, wat gunstig was voor de crypto industrie, die nog nieuw was en meer potentieel had voor toekomstige winsten. Hij merkte op dat regelgevers die hun burgers de toegang tot crypto beperken, ervoor zorgden dat deze mensen kansen in de sector misten.

Hij merkte ook op dat Eqonex ook werkte aan de naleving van regelgeving en samenwerkte met regelgevers om meer te weten te komen over de cryptosector en om producten zoals derivaten te bespreken.

Eqonex is een van de meest conforme beurzen ter wereld, aangezien het een van de eerste instellingen was die werd gereguleerd door de Britse Financial Conduct Authority (FCA) onder het AMLD 5 raamwerk.

De cryptocurrency beurs Eqonex is momenteel bezig met het verkrijgen van goedkeuring door de centrale bank van Singapore. De goedkeuring van de beurs in Canada komt omdat het grootste handelsplatform, Binance, eind september zijn activiteiten in Singapore heeft gesloten vanwege nalevingsproblemen.

Instellingen investeren in Bitcoin

In de afgelopen maanden heeft Bitcoin zijn weg gevonden naar institutionele investeringsplatforms, toegeschreven aan de recente grote winsten. Het gebruik van Bitcoin als inflatiehedge is ook in verband gebracht met de toegenomen vraag naar de primaire cryptocurrency.

Byworth sprak over deze winsten en verklaarde dat Bitcoin (BTC/USD) transacties de afgelopen maanden met ongeveer 5 keer zijn toegenomen. Hij verklaarde verder dat de volumes van Eqonex met ongeveer 20 tot 30 keer waren toegenomen sinds de notering aan NASDAQ als gevolg van institutionele stroom van hedgefondsen, corporates, venture firma’s en family offices. Eqonex was het eerste cryptobedrijf dat in 2020 in de VS werd genoteerd.

Naast dat Bitcoin werd gebruikt als inflatiehedge, verklaarde Byworth dat beleggers overgingen van een “gemanipuleerde” obligatiemarkt naar de crypto ruimte. Als zodanig voorspelde hij dat Bitcoin tijdens de huidige cyclus $ 175.000 zou bereiken.

The post Eqonex CEO zegt dat Singapore de crypto hub van Azië wordt appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*