Crypto-Prijzen.nl

EOS voorspelling: is het de moeite waard om te investeren in juli?

EOS voorspelling: is het de moeite waard om te investeren in juli?

EOS EOS/USD is een gedecentraliseerde systeeminfrastructuur die is gebaseerd op blockchain technologie die werkt aan de empowerment van hosting, ontwikkeling en implementatie van commerciële gedecentraliseerde applicaties of dApps op zijn platform.

Het EOS token is vereist om zowel de dApps als de governance op de blockchain van stroom te voorzien.

EOS probeert de problemen op te lossen van beperkte beschikbaarheid van bronnen op het netwerk, evenals valse transacties, soortgelijke verzoeken, spam-apps, enzovoort.

EOS prijsanalyse

Op 12 mei zag EOS een van de hoogste punten van het jaar op $ 14,37. Sindsdien is het 75% gedaald. Kan EOS zijn eerdere hoogtepunten opnieuw testen?

Als we echt willen zien waar de munt naartoe zou kunnen gaan in termen van waarde, moeten we het potentieel analyseren dat het in juni liet zien.

Op 1 juni had het een waarde van $ 6,69. Het laagste punt was $ 3,22 op 22 juni. Dit betekende een waardedaling van 50%.

Dit geeft ons een beeld van hoe laag en hoe hoog in waarde de laatste tijd is gegaan.

Bovendien hebben we een duidelijk beeld van wat een van de meer recente hoogste waarden ooit was, zodat we weten wat we kunnen verwachten, zelfs als de markt een rally heeft en EOS de top bereikt.

Moet u EOS kopen?

Op 9 juli had EOS een waarde van $3,58.

Dit is verreweg een van de laagste punten ooit, en we kunnen dit met zekerheid zeggen op basis van de gegevens die we de afgelopen twee maanden hebben kunnen zien.

Dit is de reden waarom dit misschien de beste tijd is om EOS te kopen en erin te investeren voor de prijs van $ 3,58, omdat het historisch heeft aangetoond dat de waarde ervan veel hoger kan stijgen.

Gezien het feit dat we een toename in dApp ontwikkeling hebben gezien en dat EOS zelf handleidingen heeft opgesteld voor het installeren van de EOSIO Binaries, kunnen we een toenemend gebruik van de blockchain verwachten.

Bovendien, naarmate het ecosysteem en de dApp-bibliotheek groeien, zal ook de vraag naar het cryptocurrency token EOS toenemen.

Met de toename van de vraag naar de EOS cryptocurrency, zullen ook de prijs en het circulerende aanbod toenemen.

Op 9 juli had EOS een circulerend aanbod van 955.026.112,10 EOS tokens, met een marktkapitalisatie van $ 3.419.334.212.

Dit duidt op een enorme interesse in de blockchain als geheel, en we kunnen verwachten dat deze in de toekomst zal stijgen.

In het huidige tempo zou EOS eind juli de $ 4 moeten bereiken, wat het een waardevolle investering maakt.

The post EOS voorspelling: is het de moeite waard om te investeren in juli? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*