Crypto-Prijzen.nl

EOS Voice wijst Circle aan als betalingsprovider voor het project

EOS Voice wijst Circle aan als betalingsprovider voor het project

Betalingsverwerker Circle Pay heeft samengewerkt met EOS Voice om de betalingsprovider van het platform te worden. Voice zegt ook dat het binnenkort betalingen via het EOS platform mogelijk zal maken.

Chief Executive Officer van Voice, Salah Zalatimo, reageerde op een vraag van een Twitter criticus die zich afvroeg terwijl waarom Voice Ethereum (ETH/USD) gebruikte voor balancers van zijn accounts in plaats van EOS/USD.

De Voice CEO corrigeerde de indruk en verklaarde dat het bedrijf een project met meerdere ketens lanceert, maar in plaats daarvan EOS.IO open-sourcesoftware zal gebruiken.

EOS aangedreven betalingsinstrument implementeren

Hij benadrukte dat het bedrijf zijn normen aan EOS zal publiceren. Het platform zorgt ook voor overdraagbaarheid op EOS nadat de headers in dezelfde keten zijn gepubliceerd.

Zalatimo verstrekte details over de samenwerking van het bedrijf en informeerde gebruikers waarom het bedrijf de multi-chain stablecoin USD Coin als betalingsoptie koos.

USDC concurreert gunstig met USDT, aangezien de twee beste stablecoins het tegen elkaar opnemen op zoek naar superioriteit in de markt. USDC wordt momenteel gebruikt op verschillende platforms, waaronder Algorand-, Solana-, Tron- en Ethereum blockchains.

Voice zegt dat het een door EOS aangedreven betaalinstrument in zijn platform wil implementeren, aangezien Circle momenteel niet compatibel is met EOS.

Voice wordt vaak gebruikt voor opkomende digitale activa die momenteel actief zijn in de NFT sector. Het platform is dicht bij zijn publieke lancering. Op basis van zijn EOS.IO software wordt het al gezien als een gedecentraliseerd social media platform.

De toekomst van stablecoins in de banksector

Chief Executive Officer van Circle Pay, Jeremy Allaire, zei tijdens zijn commentaar op de integratie ook dat stablecoins een cruciale rol zullen spelen in het Amerikaanse banksysteem. Hij voegde eraan toe dat stablecoins een laag risico en stabiliteit bieden in vergelijking met die in het traditionele banksysteem.

“Stablecoins worden zo groot dat ze deel gaan uitmaken van dat gereguleerde federale banksysteem”, merkte Allaire op. Hij zei dat hoewel er een zekere mate van risico’s zijn met stablecoins, het snelle niveau van acceptatie wijst op een sterke toekomst voor de tokens.

The post EOS Voice wijst Circle aan als betalingsprovider voor het project appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*