Crypto-Prijzen.nl

EOS stijgt met 15% na de aangekondigde beursnotering van Bullish

EOS stijgt met 15% na de aangekondigde beursnotering van Bullish

Meer cryptobedrijven kondigen hun plannen aan om naar de beurs te gaan en Bullish Global heeft zich bij de trein gevoegd. Bullish Global, dat opereert onder de blockchain-software Block.one, verklaarde dat het naar de beurs wil gaan op de New York Stock Exchange (NYSE). De aankondiging zag EOS/USD in de afgelopen 24 uur met 15% stijgen, waardoor de weerstand van $ 5 snel naderde.

In een persbericht zei het bedrijf dat het zal samenwerken met Far Peak Acquisition Corporation, een special purpose acquisition company (SPAC) als onderdeel van het plan om naar de beurs te gaan.

De samenwerking tussen Far Peak en Bullish toont een pro voormalig eigen vermogen van $ 9 miljard, hoewel er mogelijk nog aanpassingen zijn aan de waardering van crypto-activa.

De discussie over de fusie begon vorige maand toen werd gespeculeerd dat de fusie de waardering van Bullish zou kunnen verhogen tot $ 12 miljard.

Steun krijgen van de beste marktbeïnvloeders

De onlangs gelanceerde cryptobeurs wordt niet alleen ondersteund door Black.one. Het heeft ook de sterke steun van enkele van ’s werelds beste zakelijke leiders in zowel de crypto ruimte als de financiële wereld. De lijst bevat Galaxy Digital, de Hong Kongse miljardair Richard Li, de Amerikaanse hedgefondsmanager Louis Bacon, de fondsmanager Alan Howard en de miljardair ondernemer Peter Thiel. De beurs zei,

Bullish zal @EOSIO gebruiken om alle financiële bewegingen op het platform veilig uit te voeren en onveranderlijk vast te leggen.

Het bedrijf wil meer klantbetrokkenheid

Velen hebben het gezien als de eerste beurs die de beste vorm van zowel gecentraliseerde als gedecentraliseerde ruimte bood. De eerste biedt uitgebreide ontwikkeling, efficiëntie en naleving. Aan de andere kant biedt de decentralisatie nieuwe innovatieve producten zoals DeFi.

Brendan Blumer, Chief Executive Officer van Block.one, gaf commentaar op de ontwikkeling. Hij verklaarde dat het plan van Bullish om naar de beurs te gaan de klanten in staat zal stellen actieve deelnemers en deelnemers te worden in de doelen en ambities van het bedrijf. Het stelt de klanten in staat om een deel van het bedrijf te houden zonder de jurisdictiebeperkingen of onzekerheden in de regelgeving van een uitgifte van winstdelende tokens.

The post EOS stijgt met 15% na de aangekondigde beursnotering van Bullish appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*