Crypto-Prijzen.nl

Entain lanceert Syntropy’s autonome routeringsprotocol

Entain lanceert Syntropy’s autonome routeringsprotocol

Entain, het toonaangevende wereldwijde bedrijf voor sportweddenschappen en gaming, en Web3 connectiviteitsbedrijf Syntropy hebben de lancering aangekondigd van een routeringsprotocol dat prestatieproblemen onmiddellijk detecteert, zo vernam Invezz uit een persbericht.

Dit markeert de succesvolle implementatie van Syntropy’s relaisnetwerk met het gedecentraliseerde autonome protocol (DARP), dat datacenters wereldwijd verbindt. De DARP technologie van Syntropy identificeert automatisch prestatieproblemen en schakelt onmiddellijk over naar het meest geschikte pad.

Volledig programmeerbaar en betrouwbaar netwerk

Het relaisnetwerk van Syntropy is gebaseerd op het openbare web en is volledig programmeerbaar. Het wereldwijd verbonden digitale netwerk bestaat uit de best verbonden datacenters, ISP’s, apparaten en clouds, wat topprestaties en beveiliging garandeert.

De op blockchain gebaseerde technologie van het connectiviteitsbedrijf lost fundamentele internetproblemen op volgens zijn CEO, Domas Povilauskas, die opmerkte:

Met veel spannende Web3 en Metaverse projecten in de maak, moeten we het feit onder ogen zien dat de huidige internetinfrastructuur en routeringsprotocol niet zijn ontworpen voor prestatie-optimalisatie, wat een fundamentele vereiste is om digitaal meeslepende ervaringen te realiseren. De open, gedecentraliseerde technologie van Syntropy overwint deze technologische wegversperring. Het vooruitstrevende netwerkteam van Entain erkende de behoefte aan een Web3-ready connectiviteitssysteem toen ze overstapten naar entertainment in de metaverse en NFT’s.

Entain’s PoC test

Voordat het protocol werd geïmplementeerd, voerde Entain een technische proof of concept (PoC) uit, waaruit bleek dat het standaard internetpad een hoge latentie had, waardoor de verbinding onbruikbaar werd. De DARP technologie identificeerde het prestatieprobleem meteen en schakelde over naar een beter presterend alternatief.

Povilauskas voegde toe:

Vanwege het succes van de technische PoC met de technologie van Syntropy, besloot Entain klant te worden en plant het al een uitrol in de rest van zijn wereldwijde aanwezigheid, inclusief zijn 40+ geografisch verspreide privédatacenters.

De succesvolle integratie bewijst dat Syntropy Relay eenvoudig kan worden ingezet door een bedrijfsnetwerk. Het kan worden beheerd via Syntropy Stack, een set bibliotheken en tools waarmee bedrijven versleutelde verbindingen tussen servers en apparaten in de cloud of op locatie kunnen creëren, schalen, automatiseren en optimaliseren.

Markus Roeglsperger, Head of Network bij Entain zei:

De segmentrouteringsaanpak van Syntropy gaat verder dan de traditionele SD-WAN oplossingen en past perfect in onze strategie om alle wereldwijd gedistribueerde sites van Entain alleen via internet te verbinden. In plaats van te vertrouwen op internetserviceproviders waar Entain de controle moet opgeven zodra een pakket het privénetwerk verlaat, blijft Syntropy’s Relay Network het verkeer van Entain optimaliseren terwijl het onderweg is naar de bestemming. Dit vermindert niet alleen aanzienlijk pakketverlies en retourtijd, maar bespaart ook veel tijd die voorheen werd besteed aan het oplossen van problemen tussen verschillende serviceproviders.

Het bericht Entain lanceert Syntropy's autonome routeringsprotocol verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*