Crypto-Prijzen.nl

Enjin verkoopt $20 miljoen van het nieuwe EFI token

Enjin verkoopt $20 miljoen van het nieuwe EFI token

Enjin, het team dat verantwoordelijk is voor de ERC-1155 non-fungible token (NFT) standaard, zei donderdag dat het $ 20 miljoen van zijn nieuwe EFI token heeft verkocht via een CoinList verkoop die op 24 juni werd gehouden. Iets meer dan 40.000 mensen namen deel aan de verkoop, het kopen van de beschikbare hoeveelheden in minder dan drie uur.

EFI: Hoge snelheid, lage kosten

EFI is het oorspronkelijke token van de parachain Efinity, die is gebaseerd op Polkadot (DOT/USD). Het is van plan om te functioneren als het primaire netwerk van de NFT industrie en NFT’s te ondersteunen, ongeacht de blockchain waarop ze zich bevinden. Efinity is gericht op het oplossen van problemen met betrekking tot snelheid en kosten die een uitdaging vormen voor NFT adoptie op Ethereum (ETH/USD). EFI handhaaft een bevestigingstijd van zes seconden en ondersteunt ongeveer 1.000 transacties per seconde.

Dankzij de nieuwe Paratoken standaard van Efinity kan het FT’s en NFT’s van een groot aantal blockchains ondersteunen. Dit zal helpen bij het standaardiseren van cross-chain NFT mining. Efinity en systemen op basis van ETH zullen compatibel zijn.

Als native token van Efinity wordt EFI gebruikt om te stemmen over voorstellen voor blockchain governance en om transactiekosten te betalen. Blockchain transactiekosten zullen naar verwachting met maar liefst de helft dalen, omdat Efinity’s unieke architectuur het mogelijk maakt om EFI in een brandstoftank te stoppen.

Enjin CEO Maxim Blagov merkte op:

NFT’s zijn de toekomst van digitaal eigendom en Efinity is de nieuwste toevoeging aan ons robuuste ecosysteem om die toekomst voort te zetten. Als schaalbare, hyper-verbonden blockchain met functies van de volgende generatie, zal Efinity de infrastructuur bieden die nodig is om NFT’s gemakkelijk te benutten en makers in staat te stellen zich te concentreren op het creatieve proces.

Over Enjin en Efinity

Efinity beschikt over volledige interoperabiliteitscapaciteit van Polkadot en ondersteunt meer dan 1000 TPS, waardoor het het perfecte platform is om NFT’s te gebruiken. Enjin maakt en communiceert met aangepaste NFT’s door de Enjin Marketplace en Beam en Enjin Wallet aan te bieden.

Dit maakt het een geschikt platform om producten te ontwikkelen die NFT’s integreren. NFT’s blijven verbonden met de ETH-blockchain en zijn geschikt voor massale acceptatie omdat ontwikkelaars de gaskosten vrijwel kunnen elimineren door het JumpNet blockchain platform te gebruiken.

The post Enjin verkoopt $20 miljoen van het nieuwe EFI token appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*