Crypto-Prijzen.nl

Enjin kan verder dalen na het falen om bulls vast te houden

Enjin kan verder dalen na het falen om bulls vast te houden

Enjin Coin (ENJ/USD) heeft de afgelopen maanden een opmerkelijke neerwaartse trend doorgemaakt die samenviel met een steile correctie op de bredere markt. Eind november probeerde ENJ een doorbraak naar hogere niveaus te maken, maar deze valse doorbraak werd gevolgd door een steile dip.

Hoewel het marktherstel tekenen van een ENJ break vertoont, zijn verdere dalingen voor deze altcoin waarschijnlijker.

Enjin op een korte termijn herstel

Op dit moment hangt een herstel in Enjin vooral af van de steun die wordt verkregen door de bredere cryptocurrency. Met Bitcoin (BTC/USD) die nog steeds onder $ 50K handelt, heeft ENJ weinig kans om een sterke doorbraak naar zijn hoogtepunten te maken.

Op 25 november slaagde ENJ erin een ATH te creëren van $ 4,82. Dit was een tijd waarin de meeste altcoins opmerkelijke winsten boekten. Enkele dagen later gingen de prijzen echter scherp naar beneden, en ENJ is hiervan niet gespaard gebleven.

Momenteel ligt ENJ ongeveer 50% onder deze ATH, maar het heeft meer veerkracht getoond om de meeste van deze winsten vast te houden. De bears vragen echter nog steeds om dips onder de $ 2, wat waarschijnlijk is wanneer zowel markt- als kopersondersteuning falen.

De volatiliteit in de prijzen van Enjin en de bredere cryptomarkt is nog steeds hoog. Dit is de reden waarom de munt de meeste winst niet heeft kunnen vasthouden. In de afgelopen week slaagde ENJ erin om hoogtepunten van meer dan $ 2,50 te creëren, en dit zou opnieuw kunnen gebeuren als er opnieuw kopers op de markt komen. Het instellen van een doel op $ 3 kan ook als de bredere markt zich opmaakt voor een sterke bull run.

Metaverse munten zien een grote uitverkoop

De lichte winsten van ENJ zijn een licht herstel van wat er gebeurde op 21 december, toen metaverse munten getuige waren van een algehele uitverkoop. Toen investeerders hun investeringen naar andere projecten verlegden, maakten deze munten grote verliezen.

De laatste tijd hebben de metaverse en metaverse gerelateerde munten en blockchains veel belangstelling gekregen. Enjin is een van de netwerken waarvan wordt aangenomen dat het een belangrijke speler is in de metaverse. De huidige situatie op de markt toont echter enige winstnemingen van kortetermijnhandelaren die munten kochten toen de markt in een opwaartse trend zat.

The post Enjin kan verder dalen na het falen om bulls vast te houden appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*