Crypto-Prijzen.nl

Enjin (ENJ) prijsanalyse na huidige uitverkoop

Enjin (ENJ) prijsanalyse na huidige uitverkoop

Enjin ENJ/USD is verzwakt van zijn recente pieken boven $ 2, geregistreerd op 9 februari 2022, naar $ 1,16, terwijl de huidige prijs $ 1,54 bedraagt.

Voor nu beheersen bears de prijsactie, het kritieke ondersteuningsniveau staat op $ 1, en als de prijs het breekt, kan dit het begin zijn van een grotere neerwaartse trend.

Enjin maakt de game-ervaring gemakkelijk

Enjin is een online platform voor het creëren van een gaming gemeenschap, gebouwd op de Ethereum blockchain en met als doel een ecosysteem te maken voor het eenvoudig uitwisselen van niet-fungible tokens (NFT’s).

Met behulp van het Enjin platform kunnen gebruikers hun virtuele goederen (NFT’s) eenvoudig beheren, distribueren en verhandelen. Om activa tussen gemeenschappen te verhandelen, moeten gebruikers digitale goederen (zoals kunstwerken en game-verzamelobjecten) omzetten in een uniek token, en ze kunnen hun NFT’s op Enjin slaan door ze te binden aan slimme contracten.

Op deze manier kunnen gebruikers hun digitale portemonnee laten groeien met echte waarde in plaats van gecentraliseerde beloningen die op één platform zijn vergrendeld. Het team van Enjin voegde toe:

NFT’s die met Enjin zijn gemaakt, gebruiken een standaard genaamd ERC-1155, die is ontwikkeld door het team van Enjin en verschilt van de meer gebruikelijke ERC-721 standaard. ERC-1155 stelt gebruikers in staat activa te creëren zoals onroerend goed, digitale kunst, gaming-items, enz. In tegenstelling tot traditionele slimme contractstandaarden, kan een gebruiker zowel niet-NFT’s als NFT’s definiëren onder één enkel slim contract met behulp van de ERC-1155 standaard.

Enjin maakt de game ervaring eenvoudig en biedt door cryptografie ondersteunde tools zoals software development kits (SDK’s), portefeuilles, game-plug-ins, virtuele itembeheer-apps, samen met een betalingsgatewayplatform.

Enjin is het eerste NFT bedrijf dat is toegelaten tot het Global Compact van de Verenigde Naties, en het team achter Enjin is van mening dat blockchain en non-fungible tokens (NFT’s) de toekomst zijn van onze hele wereld.

ENJ is de native token van het Enjin platform, en het is belangrijk om te vermelden dat aangezien Enjin is gebouwd op Ethereum, ENJ een ERC-20 token is, wat betekent dat het kan worden verhandeld met andere tokens op de Ethereum blockchain.

Technische analyse

Bron: tradingview.com

Enjin (ENJ) heeft zijn correctie van de recente hoogtepunten verlengd, maar als de prijs weer boven de $ 2 weerstand springt, zou dat een signaal zijn om ENJ te kopen.

Het volgende koersdoel zou rond de $ 2,5 of zelfs $ 3 kunnen liggen; toch, als de prijs onder de $ 1 ondersteuning valt, zou dit een sterk verkoopsignaal zijn.

Overzicht

Enjin is een platform voor het maken van online gaming gemeenschappen, gebouwd op de Ethereum blockchain, met als doel een ecosysteem te maken voor het eenvoudig uitwisselen van niet-fungible tokens (NFT’s). Enjin (ENJ) presteerde de afgelopen twee weken slecht, en technisch gezien staat het nog steeds onder druk.

Het bericht Enjin (ENJ) prijsanalyse na huidige uitverkoop verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*