Crypto-Prijzen.nl

Enjin (ENJ) prijsanalyse: is oktober een goede maand om te kopen?

Enjin (ENJ) prijsanalyse: is oktober een goede maand om te kopen?

Enjin ENJ/USD is in minder dan enkele dagen verzwakt van $1,77 naar $1,18, en de huidige prijs staat rond de $1,33.

Fundamentele analyse: Miljoenen mensen gebruiken de producten van Enjin al

Enjin Network werd in 2009 opgericht door Witek Radomski en Maxim Blagov. In het begin was het een community-gamingplatform en in 2017 had het netwerk een initiële muntaanbieding (ICO) voor Enjin munten.

Enjin is het eerste NFT bedrijf dat is toegelaten tot het Global Compact van de Verenigde Naties, wat het belang van dit project aantoont. Enjin zet zich in voor het UN Global Compact initiatief voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en de missie van dit project is om een ecosysteem te maken voor het eenvoudig uitwisselen van niet-fungible tokens (NFT’s).

Het team achter Enjin is van mening dat blockchain en non-fungible tokens (NFT’s) de toekomst zijn van onze hele wereld, en daarom hebben zij de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de toekomst van NFT’s duurzaam en billijk is voor elke deelnemer.

Enjin Coin (ENJ) is een token dat het Enjin netwerk aandrijft, en het is belangrijk om te zeggen dat ENJ een op Ethereum gebaseerde cryptocurrency is die wordt gebruikt om de waarde van next-gen NFT’s direct te ondersteunen. Enjin helpt u nieuwe inkomstenstromen te genereren en de groei van uw bedrijf te versnellen, terwijl miljoenen mensen de producten van Enjin al gebruiken voor het beheren, creëren en verhandelen van fungibele en niet-fungible tokens.

De mogelijkheden zijn eindeloos; gamers kunnen verdienen door videogames te spelen, je kunt digitale kunst maken en er geld mee verdienen, je kunt muziek maken en er een krachtig token van maken, en nog veel meer. Er zijn al veel projecten op het Enjin platform, voornamelijk gericht op gaming en ondernemingen, maar je kunt alles tokeniseren, van oude strips tot onroerend goed en fysieke producten.

“Enjin heeft ons meer gegeven dan alleen de technologie die we nodig hadden om NFT’s te integreren zonder enige blockchain-code – hun loyale aanhang heeft ons geholpen een gemeenschap van ongelooflijke supporters voor onze game te kweken”, zegt Sam Stebbins, CEO van Jade Stems Studios.

Fundamenteel gezien is er nog steeds onzekerheid over dit project, en het succes ervan hangt vooral af van de strategie om de marktinvloed uit te breiden. Technisch gezien blijft Enjin Coin (ENJ) onder druk staan, en als u besluit deze cryptocurrency in oktober 2021 te kopen, moet u een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

Technische analyse: bears blijven de prijsactie onder controle houden

Bron: tradingview.com

Enjin Coin (ENJ) handelt momenteel zeer dicht bij het huidige ondersteuningsniveau op $ 1,20, en als de prijs het breekt, zou het volgende doel rond de $ 1 kunnen zijn. Aan de andere kant, als de prijs boven $ 1,60 springt, zou het volgende doel rond $ 1,80 kunnen zijn, maar handelaren moeten “stop-loss” en “take profit” orders gebruiken bij het openen van hun posities, omdat het risico hoog blijft.

Samenvatting

De markt voor cryptocurrency blijft onder druk staan, en waarschijnlijk is het niet het beste moment om Enjin Coin (ENJ) te kopen. ENJ handelt momenteel zeer dicht bij het huidige ondersteuningsniveau op $ 1,20, en als de prijs het breekt, zou het volgende doel rond de $ 1 kunnen zijn.

The post Enjin (ENJ) prijsanalyse: is oktober een goede maand om te kopen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*