Crypto-Prijzen.nl

Enjin Coin prijsvoorspelling: een bull run naar $3 is mogelijk

Enjin Coin prijsvoorspelling: een bull run naar $3 is mogelijk

De prijs van Enjin Coin (ENJ/USD) schoot maandag omhoog toen de interesse in de digitale munt bleef stijgen. De prijs schoot omhoog naar $ 2,18, het hoogste niveau sinds 12 mei. Als gevolg hiervan steeg de totale marktkapitalisatie tot meer dan $ 1,6 miljard, waarmee het de 70e grootste cryptocurrency ter wereld is.

Waarom ENJ stijgt

Enjin is een blockchain project dat in 2017 is gestart, met als doel ontwikkelaars in de niet-vervangbare token (NFT) industrie te helpen. Tegen die tijd was dit een relatief kleine industrie waar niet veel mensen van wisten.

Dit jaar kwam de NFT industrie op stoom toen investeerders en ontwikkelaars dit merkten. Onlangs hebben sommige NFT marktplaatsen een marktkapitalisatie van meer dan $ 1 miljard ontvangen. We hebben ook gezien dat veel rijke mensen miljoenen uitgeven om belangrijke digitale activa te verwerven.

De Enjin prijs steeg maandag nadat Visa een CryptoPunk kocht voor $ 150.000. Dit is opmerkelijk, aangezien Visa een van de grootste financiële dienstverleners ter wereld is met een marktkapitalisatie van bijna $ 500 miljard. Het is ook een van de belangrijkste bedrijven ter wereld, aangezien de kaarten wereldwijd door miljoenen mensen worden gebruikt.

Enjin Coin is de oorspronkelijke valuta voor het Enjin ecosysteem. Dit is een groot platform waarmee ontwikkelaars NFT producten kunnen bouwen, waaronder games. Enkele van de meest populaire NFT’s in het ecosysteem zijn Azure Heroes, Lost Relic, The Six Dragons en Age of Rust.

In de afgelopen maanden was de activiteit in het Enjin ecosysteem in een sterk bullish momentum. Er zijn meer dan 42.000 handelaren die meer dan 800.000 activa hebben verkocht. Deze trend zal waarschijnlijk blijven toenemen naarmate de gedecentraliseerde NFT en game industrie populair wordt.

De Enjin prijs steeg ook vanwege de algehele sterke prestaties van cryptocurrencies. Bitcoin sprong boven $ 50.000, terwijl Ethereum steeg tot meer dan $ 3.300.

Enjin Coin prijsvoorspelling

Enjin Coin

De dagelijkse grafiek laat zien dat de ENJ prijs in april een dieptepunt heeft bereikt van $ 0,6477. Sindsdien is de munt met meer dan 230% gestegen. Gaandeweg is het boven de belangrijkste 25 en 50-daagse voortschrijdende gemiddelden gestegen. Het nadert ook zijn hoogste punt ooit van meer dan $ 3,90. Tegelijkertijd vertoont de Relatieve Sterkte Index (RSI) een stijgende trend en bevindt zich momenteel op het overboughtniveau. Daarom zal de munt waarschijnlijk blijven stijgen, aangezien bulls zich richten op de volgende belangrijke weerstand op $ 3.

The post Enjin Coin prijsvoorspelling: een bull run naar $3 is mogelijk appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*