Crypto-Prijzen.nl

Enjin Coin prijs: kan het fonds van $100 miljoen voor de metaverse een impact hebben?

Enjin Coin prijs: kan het fonds van $100 miljoen voor de metaverse een impact hebben?

Enjin Coin ENJ/USD is een op Ethereum gebaseerd token dat het gebruikers gemakkelijk maakt om non-fungible tokens (NFT’s) te gebruiken, en het is een vereiste binnen het Enjin ecosysteem.

Enjin is software die ontwikkelaars aanmoedigt om virtuele goederen op de Ethereum blockchain te maken en te beheren en heeft zelfs software ontwikkelingskits (SDK’s) uitgebracht waarmee gebruikers digitale activa kunnen maken en in games kunnen integreren.

De financiering van $100 miljoen voor een Metaverse als katalysator voor groei

Op 5 oktober werkte het blockchain-game launchpad EnjinStarter samen met Enjin om de groei van het ecosysteem te stimuleren.

Op 4 november kondigde Enjin via hun Twitter account aan dat ze $ 100 miljoen toewijzen aan het Efinity Metaverse fonds.

Dit formaliseerde hun benadering om de cross-chain metaverse en hun NFT ecosysteem op een systematische manier uit te bouwen.

Dit fonds is bedoeld om zowel gebruikers van Enjin als Efinity en andere organisaties die werken aan de Enjin Ecosystem integratie, Metaverse Projects, Gaming, NFT Decentralized applications (dApps) en projecten, de gedecentraliseerde infrastructuur en aan baanbrekende projecten te ondersteunen.

Deze aankondiging komt voorafgaand aan het aanstaande bod van het team op het verwerven van een parachain slot op Polkadot.

Polkadot kan slechts 100 parachains ondersteunen en als zodanig moet elk project deelnemen aan veilingen. Bovendien zei Witek Radomski, mede-oprichter en CTO van Enjin, dat Efinity nieuwe mainstream gamers en NFT verzamelaars naar het Polkadot ecosysteem zou aantrekken.

Dit fonds van $ 100 miljoen kan ook de cross-chain NFT infrastructuur tussen Polkadot en Ethereum versterken.

Moet u Enjin Coin (ENJ) kopen?

Op 5 november was Enjin Coin (ENJ) $ 3,22 waard.

Om een indicatie te krijgen van wat deze waarde betekent voor het token en hoeveel groeipotentieel het heeft, zullen we het vergelijken met de hoogste waarde aller tijden en de prestaties in oktober.

ENJ bereikte zijn hoogste waarde ooit op 9 april, toen de token een waarde had van $ 3,94. Dit betekent dat ENJ dicht bij zijn hoogste punt ooit is, waar de waarde op 9 april slechts $ 0,72 hoger of 22% hoger was dan de waarde op 5 november.

Wat de prestaties in oktober betreft, begon ENJ op 1 oktober met de laagste waarde van $ 1,2959.

De hoogste waarde was op 31 oktober, toen het token een waarde van $ 3,1917 bereikte.

We kunnen zien dat het token in oktober met $ 1,8958 of met 146% is gestegen.

Volgens gegevens van IntoTheBlock zag Enjin Coin de afgelopen zeven dagen $ 929,56 miljoen aan transacties van meer dan $ 100.000.

Bovendien zag het in diezelfde tijdspanne $ 178,15 miljoen aan totale instroom van valuta en $ 170,57 miljoen aan totale uitstroom van valuta.

Als zodanig kunnen we verwachten dat Enjin Coin (ENJ) eind november $ 4 bereikt, wat een nieuwe ATH waarde bereikt.

The post Enjin Coin prijs: kan het fonds van $100 miljoen voor de metaverse een impact hebben? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*