Crypto-Prijzen.nl

Enjin bevordert gelijkheid als hooggeplaatst UN Global Compact lid

Enjin bevordert gelijkheid als hooggeplaatst UN Global Compact lid

NFT blockchainbedrijf Enjin (ENJ/USD), een pionier in zijn vakgebied, is het eerste NFT platform geworden dat toetreedt tot het Global Compact van de Verenigde Naties. Enjin treedt toe als een van de hoogstgeplaatste leden, die deelnemer is. Lidmaatschap van de organisatie, die begeleiding biedt op het gebied van milieu, mensenrechten en arbeid, gaat gepaard met een serieuze inzet voor gelijkheid en duurzaamheid.

Enjin’s opmerkelijke prestaties op het gebied van milieubescherming

De prestaties van Enjin bij het koolstofarm maken van NFT’s op Ethereum (ETH/USD) zijn ronduit opmerkelijk. Het bedrijf sloot zich aan bij het Crypto Climate Accord en lanceerde JumpNet, een milieuvriendelijke blockchain, om het negende principe van Global Compact rechtstreeks te ondersteunen. Dit legt de nadruk op de verspreiding en ontwikkeling van milieuvriendelijke technologieën. De blockchain verbruikt slechts 0,01% van de energie die Ethereum gebruikt, wat nog steeds de netwerk NFT’s zijn die het meest worden gebruikt. Enjin ontwikkelt ook de op Polkadot gebaseerde (DOT/USD) Efinity, een sharded Proof of Stake parachain.

Irakli Beridze, hoofd van het UN AI and Robotics Centre, verwelkomde het partnerschap en zei:

“We zijn verheugd om met Enjin samen te werken om te onderzoeken hoe blockchain en NFT’s kunnen bijdragen aan de verwezenlijking van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties. Terwijl we worstelen om te herstellen van de wereldwijde pandemie en de gevolgen ervan, ervaren we een exponentiële groei van technologieën zoals AI en blockchain. Meer dan ooit moeten we het potentieel van deze nieuwe technologieën benutten om ervoor te zorgen dat we in de toekomst beter uitgerust en meer verenigd zijn, om van onze planeet een leefbare, rechtvaardige plek voor iedereen te maken.”

Enjin zal manieren onderzoeken waarop NFT technologie de monetaire en financiële ruggengraat kan worden om klimaatverandering te bestrijden en toegang zonder toestemming tot NFT markten te implementeren om ongelijkheden tussen verschillende landen te elimineren, waardoor het voor NFT gebruikers en makers mogelijk wordt om met gelijke status over de hele wereld te concurreren.

Enjin CEO Maxim Blagov gaf commentaar op de ontwikkeling:

“Deelname aan het UN Global Compact bevestigt opnieuw onze toewijding om het leven van mensen te verbeteren door middel van blockchain technologie, en zal ervoor zorgen dat deze inspanningen duurzaam, gericht en geoptimaliseerd zijn, terwijl we ons onderweg verantwoordelijk houden voor het publiek.”

Het lidmaatschap van het bedrijf komt tegen de achtergrond van het inzicht dat sociale en ecologische duurzaamheid de sleutel zijn om in de nabije toekomst biljoenen aan waarde te ontsluiten. Enjin heeft veel gepubliceerde kritiek op NFT’s vanwege hun ecologische voetafdruk aangepakt door een gedetailleerd plan op te stellen om koolstofneutrale NFT’s mogelijk te maken en JumpNet vrij te geven.

The post Enjin bevordert gelijkheid als hooggeplaatst UN Global Compact lid appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*