Crypto-Prijzen.nl

Enjin Affiliate Engine is genoteerd op Gate.io

Enjin Affiliate Engine is genoteerd op Gate.io

Enjinstarter, een innovatief nieuw IDO lanceerplatform voor blockchain gaming en metaverse projecten, is genoteerd op Gate.io, een van de beste digitale valuta handelplatforms ter wereld, zo blijkt uit een persbericht.

De vermelding maakt deel uit van het Gate.io Listing Vote programma, waarbij gebruikers bepalen of een project wordt vermeld door middel van een stemming met GT holdings.

Kiezers ontvangen gratis airdrops als de stemming slaagt

Enjinstarter zal worden vermeld op Gate.io als de stemming slaagt en kiezers gratis airdrops ontvangen. Als dit niet het geval is, wordt GT zonder extra kosten terugbetaald.

De details van de aanbieding zijn als volgt:

  • Geschatte vermelding: 2022-01-28 08:00 uur UTC.
  • Stemperiode: 2022-01-27 08:00 tot 2022-01-28 06:00 AM UTC.
  • Handelspaar: EJS/USDT;
  • Stemtoken: GT;
  • Beloningspool: 248.410 EJS (ongeveer $ 10.000);

Om op de lijst te staan, moet het project minimaal 10 miljoen stemmen krijgen. De resultaten zullen binnen twee uur na de stemming verschijnen op basis van het gemiddelde GT bezit van twee weken.

Ter gelegenheid van de stemming op de lijst wees het launchpad in totaal 198.720 EJS (gelijk aan ongeveer $ 8.000) toe als speciale beloningen voor gebruikers. Om ze te claimen, moeten gebruikers zich registreren voor de aanbetaling en de nieuwe gebruikerscampagne.

Schema

Aanvankelijk delen de eerste 600 stortingsgebruikers een airdrop van 74.520 EJS ($ 3.000). Dan is er een nieuwe gebruikers airdrop waar 49.680 EJS ($2.000) te winnen is. Daarna kunnen gebruikers vrienden uitnodigen en een beloning van 49.680 EJS winnen. Ten slotte zal Enjinstarter een weggeefactie houden op Twitter, waarbij 24.840 EJS aan gebruikers wordt uitgedeeld.

Over Enjinstarter

Het launchpad is gericht op de metaverse en blockchain gaming om het gebruik van op blockchain gebaseerde opkomende technologieën te helpen bevorderen. Het is een aan Enjin gelieerde en onafhankelijke startup die een ecosysteem biedt dat is ontworpen om succesvolle makers en game-ontwikkelaars te lanceren.

Dit wordt mogelijk door hen in staat te stellen hun blockchain- en digitale activastrategie te bouwen en te ontwikkelen, en daarbij begeleiding te bieden.

Enjinstarter maakt verbinding met het hulpprogramma en de bronnen van het Enjin ecosysteem om het digitale eigendom te verbeteren.

Over Enjin Coin

Enjin Coin (ENJ/USD) is een project van Enjin, een bedrijf dat een ecosysteem biedt van onderling verbonden, op blockchain gebaseerde gamingproducten. Het paradepaardje van Enjin is het Enjin Network, een sociaal gamingplatform, waarmee gebruikers websites en clans kunnen creëren, chatten en virtuele itemwinkels kunnen hosten.

Enjin gebruikt Enjin Coin om de digitale activa die zijn uitgegeven met behulp van zijn platform te ondersteunen, wat betekent dat items kunnen worden gekocht, verkocht en verhandeld met echte waarde.

Enjin Coin is een digitale waardeopslag die wordt gebruikt om de waarde van blockchain activa zoals non-fungible tokens (NFT’s) te ondersteunen. Elk activum dat met het Enjin platform wordt geslagen, bevat ENJ, een muntbron die is opgesloten in NFT’s en uit de omloop is verwijderd.

La notizia Enjin Affiliate Engine is genoteerd op Gate.io era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*