Crypto-Prijzen.nl

EmiSwap kondigt de lancering aan van staking en yielding functies

EmiSwap kondigt de lancering aan van staking en yielding functies

Gedecentraliseerde beurs EmiSwap, een gerenommeerd, multifunctioneel platform met een hoog APR, heeft vandaag de lancering aangekondigd van nieuwe functies voor staken en yield farming, vernam Invezz uit een persbericht. Staking richt zich op het verbeteren van de beveiliging van blockchain netwerken en tegelijkertijd op het verdienen van beloningen. Yield farming richt zich op het genereren van de best mogelijke opbrengst. Met de lancering kunnen gebruikers $ ESW tokens inzetten in een vaste of variabele pool om hoge APR te verdienen en hoge opbrengsten te halen uit farming en liquiditeitsmijnbouw op Ethereum (ETH/USD) en Polygon (MATIC/USD) met meer dan 400% APR.

Grigory Rybalchenko, oprichter en CEO van EmiSwap, merkte op:

“We zijn verheugd om onze functies officieel te lanceren. De vaste en variabele pools geven onze gemeenschap flexibiliteit om zo goed mogelijk in hun financiële behoeften te voorzien, en deze lancering markeert een nieuwe mijlpaal in de groei van EmiSwap naar de DeFi-ruimte.”

Bij yield farming worden fondsen in een crypto portemonnee bewaard om blockchain transacties te ondersteunen, in overeenstemming met het stakingsprincipe. Het JKP is de kosten van het lenen of verdienen van geld. Het wordt berekend door de periodieke rente te vermenigvuldigen met hoe vaak per jaar de periodieke rente wordt toegepast.

Vaste versus variabele poolopties

Met de variabele pooloptie kunnen gebruikers op elk moment liquiditeiten of geld opnemen, terwijl de vaste pool het token van de beurs, $ESW, en een andere voor een bepaalde periode vergrendelt. Aangezien APR tarieven afhankelijk zijn van de liquiditeit van een pool, zullen vroege gebruikers hogere tarieven ontvangen. Een deel van de variabele pool zijn farmable token paren zoals $ESW en $USDC (USDC/USD), $ESW en $USDT (USDT/USD), $ESW en $DAI (DAI/USD), en meer.

EmiSwap private financieringsronde genereerde $1,38 miljoen

De publieke lancering van EmiSwap’s token volgde op een private financieringsronde die $1,38 miljoen opleverde. Dit EmiSwap project, het eerste in zijn soort in het EmiDAO ecosysteem, wordt aangevuld met zijn $ESW governancetokens. Liquiditeitsaanbieders ontvangen hoge beloningen, terwijl elke gebruiker een volledige terugbetaling krijgt voor hun Ethereum gaskosten. Restituties worden gegeven in $ESW tokens. EmiSwap is de eerste door de gemeenschap bestuurde DEX die dit aanbiedt. Het is ook een DAO, waarvan de tokenhouders de volledige ontwikkeling van het platform bepalen.

The post EmiSwap kondigt de lancering aan van staking en yielding functies appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*