Crypto-Prijzen.nl

EmiSwap biedt liquiditeitsverschaffers 365% APR via Polygon

EmiSwap biedt liquiditeitsverschaffers 365% APR via Polygon

EmiSwap en Polygon (MATIC/USD) blockchain, het toonaangevende platform voor Ethereum (ETH/USD) schaling en infrastructuurontwikkeling, kondigden een integratie aan om transactiekosten te verlagen zonder de output in gevaar te brengen, zo vernam Invezz uit een persbericht.

De integratie maakt het mogelijk om liquiditeit te bundelen met behulp van Polygon’s full-stack Layer 2 schaaloplossingen en stelt gebruikers in staat om transacties direct uit te voeren met behulp van de EmiSwap interface.

Gebruikers die tokens inzetten in EmiSwap verdienen rendement voor aangehouden bedragen

De integratie biedt de EmiSwap gemeenschap verschillende voordelen, zoals de eenjarige 365 procent APR airdrop voor liquiditeitsverschaffers. Gebruikers die tokens inzetten in de liquiditeitspools van de DEX verdienen een rendement van één procent voor het vastgehouden bedrag.

In ruil voor het verstrekken van liquiditeit voor een periode van twee maanden, krijgen gebruikers 60 procent. Naarmate het bedrag in de pool toeneemt, groeit het beloningsbedrag dienovereenkomstig. De APR campagne loopt tot 3 oktober volgend jaar.

Grigory Rybalchenko, oprichter en CEO van EmiSwap, zei:

We zijn verheugd om met Polygon samen te werken om hun schaalbaarheidsoplossingen op de markt te brengen, omdat het nieuwe innovatieve en waardetoevoegende diensten voor onze gebruikers mogelijk maakt. Nu hebben EmiSwap gebruikers de mogelijkheid om te ruilen en liquiditeit te bieden op EmiSwap DEX met snelle en bijna gratis transacties dankzij de Polygon integratie. Dit is de volgende fase in de ontwikkeling van een gedecentraliseerd platform met meerdere ketens waarmee we toegevoegde waarde kunnen bieden aan de DeFi markt en onze gemeenschap.

Liquiditeitsleveranciers verdienen een vergoeding van 0,25%

Bovendien zullen liquiditeitsleveranciers 0,25 procent van het handelsvolume van de pool verdienen als vergoeding voor hun service. Vanaf 10 november lanceert EmiSwap Polygon Farming pools. Gebruikers hebben nu toegang om liquiditeit te migreren vanuit QuickSwap. De beschikbare paren hiervoor zijn WETH-WBTC, USDC-USDT, WETH-USDC, WETH-WMATIC en WMATIC-USDT.

Weg met hoge gas- en transactiekosten

Momenteel herbergt het Ethereum netwerk het grootste deel van de EmiSwap activiteit, maar de hoge gas- en transactietarieven maken het een slechte optie. Een enkele transactie kost nog steeds ergens tussen de $ 25 en $ 250. De nieuwe integratie met Polygon zal het veel levensvatbaarder maken met een gasvergoeding van 0,001 MATIC.

The post EmiSwap biedt liquiditeitsverschaffers 365% APR via Polygon appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*