Crypto-Prijzen.nl

Elrond prijsvoorspelling: EGLD kan met 20% springen naar $200

Elrond prijsvoorspelling: EGLD kan met 20% springen naar $200

De prijs van Elrond (EGLD/USD) schoot maandag omhoog naarmate meer bedrijven het netwerk bleven omarmen. De prijs van de munt steeg naar $ 166,40, het hoogste niveau sinds mei van dit jaar. Deze sprong bracht de totale marktkapitalisatie op meer dan $ 3,5 miljard, waarmee het de 41e grootste munt ter wereld is.

Copper.co integreert Elrond

Elrond is een snelgroeiend blockchainplatform dat bedrijven en ontwikkelaars helpt bij het bouwen van snelle, veilige en schaalbare blockchainprojecten.

Het doel van de ontwikkelaars was om een zeer schaalbaar platform te creëren dat enkele van de belangrijkste problemen binnen het ecosysteem van Ethereum oplost. Sommige van deze uitdagingen hebben te maken met de snelheid, schaalbaarheid, interoperabiliteit tussen ketens en efficiëntie.

Hun benadering van deze problemen was om vanaf het begin het proof-of-stake consensusmechanisme te omarmen. Tegelijkertijd omarmden ze het concept van sharding dat helpt om de snelheid van transacties te verhogen. Enkele van de andere populaire blockchain projecten die deze uitdagingen aanpakken, zijn Zilliqa, Algorand, Chainspace en Solana.

De Elrond-prijs schoot maandag omhoog nadat Copper.co zijn technologie in zijn ecosysteem had geïntegreerd. Copper is een toonaangevend digitaal infrastructuurplatform dat bedrijven helpt bij het beveiligen van hun multi-party computations (MCM). In een verklaring zei de CEO van Elrond:

“Best in class digitale asset custody-diensten zijn essentieel om het snel groeiende Elrond ecosysteem toegankelijk te maken voor meer institutionele spelers, markten en geografische gebieden. Met Copper als robuuste bewaarder voor activa op het Elrond netwerk, is een nieuw groeihoofdstuk klaar om te beginnen voor de blockchain op internetschaal.

Copper sluit zich aan bij een aantal andere toonaangevende platforms die deze technologie toepassen. Onlangs heeft BlockBank, een toonaangevende neobank, bijvoorbeeld EGLD- en ESDT-tokens in zijn ecosysteem geïntegreerd. Evenzo heeft Audit.One, een infrastructuurproject, het overgenomen. Andere populaire merken die de technologie gebruiken, zijn Effort Economy, ChainBoost en AllianceBlock.

Elrond prijsvoorspelling

Elrond Price
Elrond prijs grafiek

De EGLD prijs bevindt zich de laatste tijd in een sterke bullish trend. Ondertussen is het met meer dan 210% gestegen ten opzichte van het laagste niveau in juli. Het is ook boven de 25 en 50-daagse exponentiële voortschrijdende gemiddelden (EMA) gestegen. Het meest opvallende is dat de munt boven het belangrijkste weerstandsniveau van $ 160 is gestegen, wat vorige week het hoogste punt was.

Daarom kan de Elrond prijs blijven stijgen, aangezien bulls zich richten op het belangrijkste weerstandsniveau van $ 200, wat ongeveer 20% boven het huidige niveau ligt.

The post Elrond prijsvoorspelling: EGLD kan met 20% springen naar $200 appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*