Crypto-Prijzen.nl

Elrond prijsbeweging: hoe zal de Utrust acquisitie de waarde van EGLD beïnvloeden?

Elrond prijsbeweging: hoe zal de Utrust acquisitie de waarde van EGLD beïnvloeden?

Elrond EGLD/USD is software die een gedistribueerd netwerk van computers stimuleert om een slim contractplatform te gebruiken dat de nadruk legt op schaalbaarheid en lage transactiekosten.

EGLD speelt een belangrijke rol in het netwerk en wordt gebruikt voor het verzenden, belonen van netwerkbijdragers en het verwerken van slimme contracten.

EGLD is een token dat kan worden ingezet en gebruikt om te stemmen over netwerkupgrades, en dit is wat het waarde geeft.

De overname van Utrust als katalysator voor groei

Op 11 januari kondigde Elrond via een officiële publicatie op hun blog de overname aan van de kredietverstrekker voor cryptobetalingen die bekend staat als Utrust.

Dit is een overname die werd uitgevoerd met als doel snellere, goedkopere en veiligere betalingen op de blockchain te doen, en Elrond beweert zelfs dat het netwerk een snelheid heeft van 100.000 transacties per seconde (TPS).

Ze proberen echter ook het rendement van de handelaren te vergroten door handelaren een middel te bieden om praktijken die voor hen traditioneel kosten met zich meebrengen, om te zetten in een nieuwe inkomstenstroom.

Elrond zal betalingen in wezen volledig digitaal doen met als doel vrijwel onmiddellijke en veilige wereldwijde afwikkelingen aan te bieden tegen verwaarloosbare kosten, die toegankelijk zullen zijn voor verkopers over de hele wereld.

Dit zal leiden tot een toename van het nut en de waarde van de Elrond (EGLD) token.

Moet u Elrond (EGLD) kopen?

Op 12 januari had Elrond (EGLD) een waarde van $ 208,7.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het EGLD token, zullen we de hoogste waarde aller tijden en de prestaties van vorige maand bespreken.

De hoogste waarde ooit van Elrond (EGLD) vond plaats op 23 november 2021, toen het token een waarde van $ 545,64 bereikte. Hier kunnen we zien dat het token op zijn hoogste punt ooit $ 336,94 hoger in waarde was of met 161%.

Als we kijken naar de prestaties van de EGLD token van vorige maand, kunnen we zien dat de token op 1 december een waarde van $ 421,6 bereikte, wat het hoogste punt van de maand was.

De laagste waarde was op 20 december, toen de waarde daalde tot $ 228,52.

Hier kunnen we zien dat het token is gedaald met $ 193,08 of met 45%.

Met dit in gedachten is EGLD met $ 208,7 een solide aankoop omdat het de potentie heeft om tegen eind januari $ 225 te bereiken.

The post Elrond prijsbeweging: hoe zal de Utrust acquisitie de waarde van EGLD beïnvloeden? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*