Crypto-Prijzen.nl

Elrond kondigt overname aan van toonaangevende aanbieder van cryptobetalingen

Elrond kondigt overname aan van toonaangevende aanbieder van cryptobetalingen

Elrond Network (EGLD/USD) kondigde de overname aan van Utrust, een toonaangevende cryptocurrency betalingsoplossing, vernam Invezz uit een persbericht. De blockchain die tegen verwaarloosbare kosten meer dan 100.000 transacties per seconde kan opschalen, heeft twee doelen met deze acquisitie, namelijk betalingen en opbrengst van verkopers.

Sneller en goedkoper betalen

Elrond wil de kracht van blockchain technologie benutten om betalingen sneller, goedkoper en veiliger te maken. Het netwerk wil ook van betalingsverwerkingsdiensten een inkomstenstroom voor handelaren maken.

Baanbrekende blockchain technologie

De baanbrekende blockchain technologie van Elrond ondersteunt een nieuw financieel systeem met lage latentie, hoge bandbreedte en lage kosten waartoe iedereen overal toegang heeft. Elrond en Utrust zullen dus een revolutie teweegbrengen in betalingen en e-commerce.

Eerste stappen

De eerste stap is om blockchain technologie te gebruiken om betalingen volledig native digitaal te maken en veilige, bijna onmiddellijke wereldwijde afwikkelingen aan te bieden tegen lage kosten, toegankelijk voor verkopers over de hele wereld. De volgende is het creëren van een paradigmaverschuiving door middel van Merchant Yield producten, waardoor krachtige DeFi mechanica in het spel komt.

Beniamin Mincu, CEO van Elrond Network, merkte op:

Op hun best zouden betalingen bijna onmiddellijk, wereldwijd en tegen triviale kosten moeten plaatsvinden. Dit mogelijk maken voor verkopers over de hele wereld is ons primaire doel. Het tweede product waar we samen met het nieuwste lid van de Elrond familie aan zullen werken, is Merchant Yield, een DeFi-first betalingsverwerkingsoplossing die handelaren rendement oplevert, in plaats van dat ze een percentage van de transactiewaarde moeten betalen. De implicaties zijn moeilijk te overschatten.

Sanja Kon, CEO van Utrust, voegde toe:

Het idee dat betalingen van kosten in een inkomstenstroom veranderen, klonk voor ons net zo gek als voor iedereen die er voor het eerst over nadenkt. Nadat we dit samen met Elrond hadden verkend, realiseerden we ons niet alleen dat dit mogelijk is, maar ook dat het de onvermijdelijke toekomst van betalen is. Daarom hebben we besloten om onze krachten te bundelen en de implementatie van DeFi betalingen te versnellen.

De huidige betalingsverwerkers bieden nog steeds een trage afwikkeling

Processors bieden een langzame afwikkeling en kunnen handelaren tot wel 11% per transactie in rekening brengen, wat voor veel bedrijven vaak het verschil maakt tussen winst en verlies.

Elrond en Utrust willen de afwikkelingssnelheden verhogen en de verwerkingskosten voor betalingen verlagen, geavanceerde blockchain technologie gebruiken om betalingen volledig en native digitaal te maken en de verwerking transformeren in een schaalbare inkomstenstroom.

The post Elrond kondigt overname aan van toonaangevende aanbieder van cryptobetalingen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*