Crypto-Prijzen.nl

Elrond, Aave en Decentraland prijsvoorspelling voor november

Elrond, Aave en Decentraland prijsvoorspelling voor november

De markt voor cryptocurrency blijft het goed doen in de laatste handelsdagen van oktober 2021. Bitcoin handelt weer boven het niveau van $ 61.000, en deze situatie ondersteunt ook de prijs van Elrond EGLD/USD, Aave AAVE/USD en Decentraland MANA/USD.

Sinds gisteren is de marktkapitalisatie van cryptocurrency met $ 40 miljard gestegen, en de Amerikaanse senator Rand Paul gelooft dat Bitcoin de dollar omver zal werpen om ’s werelds reservevaluta te worden. Senator Rand Paul voegde toe:

De overheidsvaluta’s zijn zo onbetrouwbaar en ze worden door niets ondersteund. Naarmate meer en meer mensen het vertrouwen in de overheid verliezen, zal Bitcoin naar de top van de ranglijst stijgen.

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft toegestaan dat de eerste Amerikaanse Bitcoin futures ETF deze maand begint te handelen, en Allied Market Research meldde dat de wereldwijde markt voor cryptocurrency tegen 2030 $ 4,94 miljard zou bereiken.

Het sentiment op de cryptomarkt blijft positief, maar volgens JP Morgan is de recente stijging van Bitcoin te wijten aan toenemende inflatie, niet aan ETF goedkeuring.

Elrond, Aave en Decentraland kunnen in november nog meer vooruitgang boeken als de positieve trend zich voortzet, en handelaren zouden moeten bedenken dat als Bitcoin boven de weerstand van $ 70.000 komt, dit een verdere boost zou geven aan de hele cryptocurrency markt.

EGLD kijkt naar weerstand van $300

Elrond (EGLD) is sinds begin september 2021 een van de best presterende spelers op de markt voor cryptocurrency en de prijs van deze cryptocurrency heeft een nieuw record bereikt boven de $ 300.

Bron: tradingview.com

EGLD zou nog meer kunnen opschieten in de aanhoudende bullmarkt, en als de prijs weer boven de weerstand van $ 300 springt, zou het volgende prijsdoel rond de $ 330 of zelfs hoger kunnen liggen.

Aan de andere kant, als de prijs onder het ondersteuningsniveau van $ 200 daalt, zou dit een sterk verkoopsignaal zijn en hebben we de open weg naar de $ 150.

AAVE zou opnieuw boven $400 kunnen stijgen

De prijs van Aave (AAVE) is sinds begin oktober 2021 gestegen van $ 276 naar $ 458 en de huidige prijs staat op $ 322.

Bron: tradingview.com

Als de prijs boven $ 400 weerstand springt, zou het volgende prijsdoel $ 450 kunnen zijn; toch, als de prijs onder de $ 250 ondersteuning daalt, zou dit een stevig verkoopsignaal zijn.

Decentraland (MANA) is ontploft

Decentraland is een op Ethereum gebaseerd blockchain platform waarmee u virtual reality applicaties kunt kopen, bouwen en er geld mee kunt verdienen. De prijs van Decentraland (MANA) is in minder dan 48 uur geëxplodeerd van $ 0,75 boven $ 1,60 en de huidige prijs staat op $ 1,59.

Bron: tradingview.com

Het kritieke ondersteuningsniveau ligt rond de $ 1, en als de prijs het breekt, zou dat een sterk verkoopsignaal zijn.

Samenvatting

De markt voor cryptocurrency blijft het goed doen in de laatste handelsdagen van oktober 2021, en Elrond, Aave en Decentraland kunnen in november nog meer vooruitgang boeken als de positieve trend zich voortzet. De marktkapitalisatie van cryptocurrency is sinds gisteren met $ 40 miljard gestegen, en als Bitcoin boven de $ 70.000 weerstand komt, zou dit een verdere boost geven aan de hele cryptocurrency markt.

The post Elrond, Aave en Decentraland prijsvoorspelling voor november appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*