Crypto-Prijzen.nl

Elon’s Currency stijgt met 17%: hier koop je Elon’s Currency

Elon’s Currency stijgt met 17%: hier koop je Elon’s Currency

De live prijs van Elon’s Currency vandaag is $0,0018 met een 24-uurs handelsvolume van $1,4 miljoen. Het nieuwe token is de afgelopen 24 uur 17% in waarde gestegen.

Als je ook interesse hebt in de unieke functies en wilt weten hoe en waar je Elon’s Currency kunt kopen, hoef je niet verder te zoeken dan dit artikel.

Beste plekken om Elon’s Currency te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is Elon’s Currency?

ELOC is de officiële munteenheid van Elon Musk met een missie om een top 100 munt en een betaalmiddel te worden voor Tesla en andere ondernemingen met betrekking tot Elon Musk. Het wordt gepresenteerd als de PayPal van cryptocurrency, waardoor mensen crypto naar vrienden en familie kunnen sturen met alleen hun naam of e-mailadres.

ELOC heeft een veiligheidsfunctie voor de afzender. Als de ontvanger het geld nog niet heeft opgeëist, kan de afzender de overboeking annuleren en wordt het geld teruggestort in zijn portemonnee.

Voordat je geld naar een gebruiker stuurt, kun je het profiel en de foto, de naam en de bijnaam van de ontvanger zien. Zo weet je zeker dat je naar de juiste persoon stuurt. Er zal een KYC-portaal op het platform zijn om oplichting te bestrijden.

Moet ik nu Elon’s Currency kopen?

Omdat het moeilijk is om met een nauwkeurige voorspelling van cryptocurrency te komen, moet je nooit beslissingen nemen die van invloed zijn op je financiën voordat je een diepgaande marktanalyse hebt uitgevoerd. Investeer niet meer dan je je kan veroorloven te verliezen.

Elon’s Currency prijsvoorspelling

Digital Coin Price voorspelt dat 1 ELOC in december van dit jaar ten minste $0,00214 waard zal zijn. Het hoogste dat het kan bereiken is $0,00253 tegen het einde van het jaar.

Elon’s Currency op social media

The post Elon’s Currency stijgt met 17%: hier koop je Elon’s Currency appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*