Crypto-Prijzen.nl

Elon Musk zegt dat Tesla DOGE zal accepteren voor merchandise

Elon Musk zegt dat Tesla DOGE zal accepteren voor merchandise

Elon Musk, de CEO van de fabrikant van elektrische voertuigen Tesla, heeft gezegd dat het bedrijf van plan is om Dogecoin (DOGE/USD) te accepteren als betaling voor sommige merchandise artikelen. De DOGE voorstander deelde dit opwindende nieuws voor de token HODLers eerder vandaag via een tweet. Hij liet echter doorschemeren dat het project een proef is en zei dat Tesla wil zien hoe het accepteren van DOGE voor betalingen zal verlopen.

Dit nieuws komt nadat Time Magazine Musk de persoon van het jaar noemde. In een interview met Time’s Jeffrey Kluger prees Musk DOGE aan en zei dat het een beter transactie-instrument is dan Bitcoin (BTC/USD). Volgens hem is DOGE zeer geschikt voor betalingen omdat het een groot aantal transacties per dag aankan.

Hij merkte verder op dat DOGE een licht inflatoire activa is. Hij is echter van mening dat alleen het inflatiecijfer vaststaat, niet het percentage. Daartoe beweert hij dat het inflatiepercentage in de loop van de tijd zal afnemen, waardoor meer mensen ertoe worden aangezet de meme-munt uit te geven in plaats van deze te gebruiken als een waardeopslag.

Na zijn tweet keerde DOGE zijn bearish trend om en werd de enige groene munt in de top-20 lijst van toonaangevende cryptovaluta’s na een winst van 17,73% in minder dan twee uur. Deze winsten hebben DOGE op het moment van schrijven van ongeveer $ 0,1595 naar $ 0,1976 geduwd.

De Dogefather

Musk is dit jaar naar voren gekomen als een van de meest fervente DOGE supporters. Als gevolg van het pompen van DOGE hielp de CEO van Tesla om de munt met hondenthema naar een recordhoogte (ATH) van $ 0,7376 te duwen. Hoewel het inzakken van het token tot het huidige niveau hem had kunnen ontmoedigen om het verder te ondersteunen, bleef Musk standvastig bij zijn besluit om DOGE beter te helpen.

In april van dit jaar riep hij zichzelf uit tot Dogefather voordat hij de volgende maand verbeteringen voor de munt voorstelde. Volgens hem, als DOGE de bloktijden vertienvoudigt en de blokgrootte 10x vergroot en de vergoeding 100x verlaagt, zal het de race zonder twijfel winnen.

Zelfs nadat Shiba Inu (SHIB/USD) de top 10 lijst van toonaangevende crypto’s binnenkwam en DOGE tijdelijk omver wierp, stond Musk achter de DOGE familie en bewees dat hij inderdaad de Dogefather is. Hij beloofde ook samen te werken met DOGE ontwikkelaars om de cryptocurrency te helpen verbeteren.

Hij sprak ook met Changpeng Zhao (CZ), de CEO van Binance, namens DOGE adopteerders nadat de beurs de opnames meer dan 17 dagen had opgeschort vanwege een probleem met de laatste portemonnee update. De beurs loste dit probleem kort daarna op.

The post Elon Musk zegt dat Tesla DOGE zal accepteren voor merchandise appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*