Crypto-Prijzen.nl

Elon Musk suggereert gekscherend een Dogecoin-functie die Tesla ertoe zou kunnen leiden om DOGE te minen

Elon Musk suggereert gekscherend een Dogecoin-functie die Tesla ertoe zou kunnen leiden om DOGE te minen

Elon Musk, de CEO van Tesla, toonde onlangs nog eens zijn steun aan Dogecoin (DOGE/USD), zij het gekscherend. In een recente tweet suggereerde Musk dat Tesla auto’s een functie zouden kunnen krijgen waarmee ze DOGE kunnen weergeven telkens wanneer een Shiba Inu hond langs de auto op straat loopt.

Dit heeft opnieuw geleid tot veel discussie over de aard van Musk’s idee, en of de CEO van Tesla zijn steun voor Dogecoin opnieuw bevestigt, of dat hij overweegt een andere memecoin, SHIB, te omarmen. Sommigen suggereerden zelfs dat dit een subtiele hint zou kunnen zijn dat Tesla DOGE zou kunnen gaan minen.

De Twitter grappen van Musk zijn niet altijd zomaar grappen

Natuurlijk is dit allemaal slechts speculatie in de gemeenschap, en de tweet van Musk is waarschijnlijk slechts een grap die het lijkt te zijn. Dat gezegd hebbende, is er een zeer dunne lijn tussen grappen en een voorbode van daadwerkelijke plannen en functies die Musk zou kunnen besluiten te implementeren. Per slot van rekening heeft hij in het verleden op dingen gezinspeeld in vermeende grappen, zoals zijn April Fool’s Day tweet die zei dat SpaceX Dogecoin naar de maan zal sturen.

Natuurlijk was het een belachelijk idee, en vrijwel iedereen beschouwde het als een grap. Kort daarna werd echter aangekondigd dat Musk niets anders dan Dogecoin zal gebruiken om in 2022 een satelliet de ruimte in te lanceren. Sindsdien heeft de gemeenschap geleerd de tweets van Musk zorgvuldig te analyseren en niets als een simpele grap te beschouwen.

Musk maakte ook grapjes over het maken van een hot tub die zou worden aangedreven door DOGE mijnbouw, en velen zijn begonnen hem onder druk te zetten om DOGE te accepteren als betaalmethode voor Tesla – iets dat noch Musk noch het bedrijf heeft aangepakt, wat velen in de gemeenschap als zeer verdacht beschouwen.

Musk’s steun voor DOGE gaat zelfs verder, aangezien zijn zoon, X Æ A-12, geboren in mei 2020, een van de grootste DOGE walvissen werd. Musk onthulde in februari van dit jaar dat hij een niet nader genoemde hoeveelheid DOGE voor zijn zoon had gekocht, en hij noemde hem zelfs gekscherend een peuter-hodler, die nooit zal verkopen. Dus in werkelijkheid weet niemand hoe ver Musk bereid is te gaan om DOGE te steunen, en dus zou het verre van het vreemdste zijn om het door Tesla te laten delven wanneer er een Shiba Inu langskomt.

The post Elon Musk suggereert gekscherend een Dogecoin-functie die Tesla ertoe zou kunnen leiden om DOGE te minen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*