Crypto-Prijzen.nl

Elon Musk en Mark Cuban beweren dat Dogecoin de sterkste crypto is, moet u kopen?

Elon Musk en Mark Cuban beweren dat Dogecoin de sterkste crypto is, moet u kopen?

Dogecoin DOGE/USD begon als een grap, een “meme” cryptocurrency die de wereld stormenderhand veroverde door de spot te drijven met wat het was, een cryptocurrency.

Op het moment van de oprichting begonnen mensen voor het eerst echt serieus te worden over cryptocurrencies, en het leek alsof elk project blockchain technologie wilde implementeren, dus hier waren Billy Markus en Jackson Palmer die iets heel speciaals creëerden.

In de loop van de tijd groeide de cryptocurrency echter enorm, en hoewel het aanvankelijk begon als een fooimechanisme dat werd gebruikt op forums zoals Reddit, wordt het nu beschouwd als een van de beste manieren om transacties te verzenden.

Headline aandacht als katalysator voor groei

Op 15 augustus beweerde de miljardair ondernemer Mark Cuban dat Dogecoin de sterkste cryptocurrency is bij gebruik als ruilmiddel. Hij prees de gemeenschap omdat ze de sterkste was als het erom ging het op deze manier te gebruiken.

De CEO van Tesla, Elon Musk, twitterde dat hij het ook eens was met deze verklaring.

Dit betekent dat Dogecoin de steun heeft van twee miljardairondernemers, en dit dient als een indicatie dat ze cryptocurrencies in de toekomst van transacties zien en ondersteunen.

Op 14 augustus zagen we een aankondiging dat de spelers van het Engelse voetbalteam Watford FC in het nieuwe Premier League-seizoen Dogecoin shirts zullen dragen, met als sponsor Stake.com, een site voor crypto-sportweddenschappen.

Watford werd eerder gesponsord door Sportsbet.io, dat ook Bitcoin op de shirts zette. Dit is een indicatie dat zelfs voetbalteams en die industrie de kracht van cryptocurrencies beginnen te omarmen, en we zouden het als gevolg hiervan naar nieuwe hoogten kunnen zien stijgen in termen van algemeen gebruik en waarde.

Moet u Dogecoin (DOGE) kopen?

Dat gezegd hebbende, op 16 augustus had Dogecoin (DOGE) een waarde van $0,3364.

Het hoogste punt ooit was op 8 mei met een waarde van $ 0,7315. Dit geeft ons het hoogste waardepunt om te vergelijken met huidige en recente waarden om inzicht te krijgen in de potentiële groei. Dit betekent dat het hoogste punt ooit 117% hoger was dan de waarde van 16 augustus.

Om de recente voortgang te analyseren, kijken we naar juli.

Het laagste punt was op 20 juli met een waarde van $ 0,1636, terwijl het hoogste punt op 26 juli was met een waarde van $ 0,2245. Hier kunnen we zien dat het token gedurende de maand met 37% groeide.

Dat gezegd hebbende, met de recente aandacht en steun van miljardair ondernemers Elon Musk en Mark Cuban, evenals de toekomstige implementatie als een shirt bij het voetbalteam Watford FC, kunnen we verwachten dat de waarde ervan zal groeien.

Met zijn recente toename van het handelsvolume van 29% en op basis van zijn historische prestaties, kunnen we verwachten dat het eind augustus tot $ 0,45414 zal stijgen.

The post Elon Musk en Mark Cuban beweren dat Dogecoin de sterkste crypto is, moet u kopen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*