Crypto-Prijzen.nl

Eizper Chain haalt $2 miljoen op in particuliere NFT verkoop

Eizper Chain haalt $2 miljoen op in particuliere NFT verkoop

Op Solana gebaseerde Eizper Chain, de op blockchain-actie gebaseerde multiplayer ARPG, heeft $ 2 miljoen aan financiering binnengehaald via een seed-ronde en privé NFT verkoop, leerde Invezz uit een persbericht. Er is een toenemende vraag naar blootstelling aan de eerste game in de Eizper gamingfranchise.

Gaming franchise heeft meer dan $1,6 miljoen aan startkapitaal opgehaald

Eizper Chain heeft $ 1,625 miljoen aan startkapitaal opgehaald van verschillende bekende investeerders en durfkapitalisten. De ronde werd geleid door Alameda Research. Huobi Ventures, Solar Eco Fund, Crypto.com Capital, Petrock Capital en ROK Capital namen deel, net als Jack Teoh, Ivan lam en vele andere angel-investeerders.

Rudi Harli, oprichter en CEO van Eizper Chain merkte op:

Met trots presenteren wij Eizper Chain’s Seed Partners! Het is een eer om hun geweldige steun te hebben, evenals die van de gemeenschap tijdens onze reis, terwijl we proberen voorop te lopen bij de volgende generatie gaming!

Groeiende interesse in actie-rollenspellen

De grote steun van alle kanten bevestigt de groeiende interesse in ARPG’s (Action Role Playing Games). Dit is het eerste project in Indonesië dat P2E en Free-to-Play mechanica ondersteunt in een blockchain-game aangedreven door Solana (SOL/USD).

Evans Huangfu, Senior Investment Manager van Huobi Ventures voegde toe:

Na onderzoek merkten we dat Indonesië een zeer potentiële markt is. Wij geloven dat dit solide team en hoogwaardige games iets nieuws zullen brengen op deze inspirerende markt. We hopen in de toekomst samen te werken en ondersteuning te bieden als strategische partner.

Drie spannende spelmodi

De game bevat drie spannende modi: Adventure, Player vs. Player en de Guild. In de Adventure modus ontmoeten spelers verschillende niet-speelbare personages (NPC’s) met unieke persoonlijkheden en verhalen.

Competitieve spelers gaan naar de Player-vs-Player modus door de Warrior’s Den te bezoeken. In deze modus vechten ze tegen verschillende monsters in de Eizper wereld of dagen ze medespelers uit.

Ten slotte kunnen spelers in de Guild modus kerkers verkennen, samen op missies gaan of andere gilden uitdagen in Player vs Player gevechten. Gildeleden kunnen experimenteren met bepantsering, wapens en vaardigheidskristallen, waardoor hun karakter wordt vergroot en hun spelervaring wordt verbeterd.

Spelers worden beloond met Eizper Shards

Spelers die vooruitgang boeken, worden beloond met Eizper Shards, de in-game valuta die wordt gebruikt om bepantsering, NFT wapens en andere items te slaan. Ze kunnen echt geld verdienen door NFT te verhandelen via de native marktplaats.

De zeldzaamheidsniveaus van in-game NFT’s zijn gecategoriseerd van 1 tot 5 sterren, met zeldzamere items met verbeterde beelden en statistieken.

Na het voltooien van de privé NFT verkoop, heeft het team $ 375.000 opgehaald door 650 pakketten met verschillende NFT kaarten te verkopen.

Het bericht Eizper Chain haalt $2 miljoen op in particuliere NFT verkoop verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*