Crypto-Prijzen.nl

Eightcap belooft diversificatie na de lancering van meer dan 250 cryptoderivaten

Eightcap belooft diversificatie na de lancering van meer dan 250 cryptoderivaten

Na meer dan 250 cryptoderivaten beschikbaar te hebben gemaakt, heeft de bekroonde CFD-makelaar Eightcap zichzelf gepositioneerd als de grootste cryptocurrency aanbieder voor retailgebruikers. De klanten van Eightcap zullen hun cryptoportfolio’s kunnen diversifiëren via de MT4- en MT5-platforms. Deze nieuwe ontwikkeling positioneert de broker als de eerste aanloophaven als het gaat om crypto-derivaten.

Eindeloze cryptocurrency CFD opties

De klanten van Eightcap zullen niet alleen snel geld kunnen opnemen en toegang hebben tot een groot aantal stortingsopties, maar ook een grote verscheidenheid aan crypto-indexen, crypto-crosses en andere crypto-CFD’s kunnen kopen en verkopen. Eightcap CEO Joel Murphy merkte op:

“Onze visie bij Eightcap is om een nieuw thuis te bieden aan handelaren in crypto derivaten door een ongeëvenaard aanbod te bieden dat de grootste crypto-derivatenbibliotheek omvat, gecombineerd met ultralage spreads en snelle opnamemogelijkheden. De regelgevende problemen waarmee cryptobeurzen zoals Binance worden geconfronteerd, zorgen ervoor dat handelaren zich onnodig zorgen maken over hun geld en of ze het kunnen opnemen. Bij ons kunnen cryptoderivaten handelaren een naadloze ervaring hebben vanaf het moment dat ze een account openen tot wanneer ze hun geld willen opnemen.

Marcus Fetherston, Director of Operations bij Eightcap voegde toe:

“Het Eightcap aanbod is uitsluitend gericht op het creëren van gereguleerde handelsmogelijkheden voor derivaten met hefboomwerking voor cryptocurrency handelaren, die meer veiligheid bieden dan traditionele offshore handelsplatforms. We zijn verheugd om een oplossing te bieden die voldoet aan de behoeften van handelaren in cryptoderivaten, zodat ze de best mogelijke handelservaring kunnen opdoen.”

Huidige toegang tot cryptoderivaten is beperkt

Op andere cryptobeurzen hebben handelaren in cryptoderivaten slechts toegang tot een beperkt aantal derivaten met brede spreads. Na de overstap naar Eightcap zullen handelaren gaan profiteren van naadloze stortingen en opnames en krappe spreads bij een gereguleerde, snelgroeiende broker. Ze kunnen ook kiezen uit het grootste crypto aanbod op de markt.

Eightcap biedt concurrerende prijzen, superieure uitvoeringstechnologie, uitstekende klantenservice en meer. De broker biedt handelsopties voor particuliere en institutionele klanten op een aantal markten, waaronder forex, indices, grondstoffen en aandelen.

The post Eightcap belooft diversificatie na de lancering van meer dan 250 cryptoderivaten appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*