Crypto-Prijzen.nl

Eigenaars van Amazon marktplaatsen kunnen nu worden uitgekocht in crypto

Eigenaars van Amazon marktplaatsen kunnen nu worden uitgekocht in crypto

Elevate Brands heeft zijn samenwerking met Coinbase Prime aangekondigd, zodat verkopers van Amazon marktplaatsen die willen stoppen betalingen in Bitcoin en andere cryptocurrencies kunnen ontvangen.

Elevate Brands werkt aan het verwerven en runnen van bedrijven op Amazon FBA. Het bedrijf zal dit doen door middel van een “Cash of Coin” programma.

Een grote stap in crypto adoptie

Het afronden van een zakelijke deal via crypto is een belangrijke stap in de richting van het stimuleren van de acceptatie van cryptocurrency. Elevate zal de eerste aggregator op Amazon zijn die crypto aanbiedt als onderdeel van exit-transacties.

De CEO van Elevate Brands, Ryan Gnesin, gaf commentaar op deze ontwikkeling en zei:

Deze stap plaatst ons in de voorhoede van een nieuw digitaal tijdperk. We hebben vernomen dat FBA verkopers al goed verankerd zijn in crypto, dus we zijn verheugd dat we het eerste bedrijf in het Amazon ecosysteem zijn dat de optie Cash of Coin aanbiedt.

Door samen te werken met Coinbase kan Gnesin Elevate een stap dichter bij het vergroten van de merkbekendheid brengen.

Het initiatief loopt al. In 2021 nam Elevate het bedrijf van Nick Eary over, en laatstgenoemde zal betaling ontvangen in de vorm van Bitcoin. Door betalingen op Coinbase Prime te ontvangen, profiteren deze bedrijven van lage kosten en hoge handelsvolumes. Eary is de eerste Bitcoin begunstigde van Elevate’s Cash and Coin programma.

Initiatief strekt zich uit tot een verwijzingsprogramma

Elevate Brands heeft niet alleen crypto uitbetalingen in zijn acquisitieprogramma, maar ook in zijn verwijzingsprogramma. Een succesvolle verwijzing verdient een persoon tot $ 500.000 in contanten of crypto.

Empowery Ecommerce Cooperative heeft de eerste verwijzingsuitbetaling in crypto ontvangen. De oprichter van de organisatie, Steve Simonson, zei dat de organisatie gelooft dat het Cash or Coin programma “een unieke kans is om onze leden aan te moedigen meer te weten te komen over hoe crypto de wereld verandert.”

Elevate Brands heeft zijn portfolio uitgebreid door 32 Amazon FBA huismerkmerken over te nemen. Het bedrijf verwerft momenteel een record van drie tot vier bedrijven per maand. Het opende onlangs zijn tweede hoofdkantoor in Austin, Texas. In 2021 groeide het netwerk van wereldwijde marketeers en operators met meer dan 500%.

La notizia Eigenaars van Amazon marktplaatsen kunnen nu worden uitgekocht in crypto era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*