Crypto-Prijzen.nl

Een vijfsterrenhotel in de Zwitserse Alpen begint cryptobetalingen te accepteren

Een vijfsterrenhotel in de Zwitserse Alpen begint cryptobetalingen te accepteren

Het Chedi Andermatt, een vijfsterrenhotel in het luxueuze Andermatt gebied van de Zwitserse Alpen, is begonnen met het accepteren van cryptobetalingen. Een rapport onthulde dit nieuws op 26 augustus en merkte op dat het hotel al vier jaar lang nadenkt over cryptobetalingen. Naar verluidt stelt deze bullish zet gasten in staat om rekeningen van meer dan $ 218 (£ 158,85) te betalen in Bitcoin (BTC/USD) en Ethereum (ETH/USD).

Volgens het rapport zijn de prijzen van het hotel in fiat vastgesteld om elk risico van volatiliteit uit te sluiten. De Chedi Andermatt zal ook alle crypto die het ontvangt omzetten in Zwitserse franken. Jean-Yves Blatt, de algemeen directeur van het hotel, zei dat The Chedi Andermatt al lang weet dat cryptocurrencies een toekomst hebben in hotelactiviteiten.

Blatt onthulde verder dat de beslissing van het hotel om crypto te omarmen is geïnspireerd door de toenemende verspreiding en acceptatie van crypto over de hele wereld. Hij voegde eraan toe dat het hotel er trots op is om als een van de eersten zijn gasten een veilig betaalmiddel via crypto aan te bieden.

Streven naar unieke diensten

Dit nieuws komt nadat George Residence het eerste luxe hotel in Nigeria werd dat betalingen in BTC accepteerde. Bovendien besloot het hotel om BTC te omarmen als primaire reserve om zich in te dekken tegen de stijgende inflatie in het land. Volgens de CEO van het bedrijf, Yanju George, heeft het etablissement al 50% van zijn kasreserves in BTC.

Yanju voegde eraan toe dat BTC de valuta van de toekomst is en dat het hotel zichzelf goed wil positioneren door de hoeveelheid geld in de grootste cryptocurrency te vergroten. Hij zei tegen BTC dat de cryptocurrency de gasten van het hotel een snellere en veiligere manier biedt om te genieten van de diensten die het biedt.

The Pavilions Hotels & Resorts werd in juli de eerste internationale boetiekhotelgroep die cryptobetalingen accepteerde. Het bedrijf sloeg de handen ineen met Coindirect, waardoor gasten konden betalen voor diensten in haar 14 vestigingen met behulp van BTC, ETH en 40 andere cryptocurrencies.

Uitleggend waarom de Pavilion Hotels & Resorts crypto gebruikten, zei oprichter en eigenaar Gordon Oldham:

Gepersonaliseerde ervaringen vormen de kern van ons DNA; Het toestaan van deze flexibiliteit in betalingen in combinatie met veiligheid en gemoedsrust voor onze gasten is de volgende stap in gepersonaliseerde en op maat gemaakte diensten. We zijn er trots op de industrie te leiden en onszelf te verbeteren in de digitale wereld met deze opwindende nieuwe crypto-betaalmethode die beschikbaar is in al onze unieke en onderscheidende hotels en resorts over de hele wereld.

The post Een vijfsterrenhotel in de Zwitserse Alpen begint cryptobetalingen te accepteren appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*