Crypto-Prijzen.nl

Een prijsanalyse voor Zilliqa, Holo en Uniswap

Een prijsanalyse voor Zilliqa, Holo en Uniswap

De markt voor cryptocurrency gaat deze maandag vooruit en deze situatie ondersteunt ook de prijs van Zilliqa ZIL/USD, Holo HOT/USD en Uniswap UNI/USD. Bitcoin is boven de $ 39.000 weerstand gestegen, en volgens technische analyse wijst alles erop dat de prijs de komende dagen of zelfs uren $ 40.000 zou kunnen bereiken.

“Nadat het marktsentiment een week geleden een opmerkelijke daling zag, begint het nu in de tegenovergestelde richting te bewegen. De gemiddelde 7-daagse bewegende cryptomarktsentimentscore voor tien grote munten is gestegen tot 4,88, vergeleken met 4,7 een week geleden”, meldt de marktsentimentanalysedienst Omenics.

Het positieve nieuws is dat Jack Dorsey, de huidige Chief Executive Officer van Twitter, zei dat hij Bitcoin zou integreren in Twitter’s producten en abonnementen zoals Super Follows. Twitter is niet het enige sociale mediaplatform met een plan om cryptocurrencies te integreren; Facebook bereidt zich voor op de lancering van Diem crypto, terwijl de andere populaire platforms waarschijnlijk hetzelfde zullen doen.

Zilliqa (ZIL) heeft sterke ondersteuning gevonden boven $0,060

Zilliqa is een schaalbaar en veilig platform voor ontwikkelaars die gedecentraliseerde applicaties willen bouwen. De prijs van Zilliqa is sinds 21 juli gestegen van $ 0,05 naar $ 0,084 en de huidige prijs ligt rond de $ 0,080.

Bron: tradingview.com

Het kritieke ondersteuningsniveau staat op $ 0,060; daarnaast vertegenwoordigen $ 0,10 en $ 0,12 de weerstandsniveaus. Als de prijs boven $ 0,10 stijgt, zou dit een signaal zijn om Zilliqa (ZIL) te verhandelen, en het volgende doel zou rond $ 0,12 kunnen liggen.

Aan de andere kant, als de prijs onder de $ 0,060 ondersteuning daalt, zou dit een stevig verkoopsignaal zijn en de weg naar $ 0,050 openen.

Holo (HOT) handelt weer boven het niveau van $0,006

Bron: tradingview.com

Holo (HOT) handelt momenteel rond het $0,006 niveau, en het zou een sterk verkoopsignaal zijn als de prijs weer onder de $0,005 ondersteuning daalt. Het volgende koersdoel zou rond de $ 0,004 of zelfs lager kunnen liggen; toch, als de prijs boven $ 0,008 springt, hebben we de open weg naar $ 0,010.

Uniswap (UNI) zou zich weer boven $20 kunnen stabiliseren

Uniswap (UNI) is sinds 21 juli gestegen van $ 14 naar $ 20 en de huidige prijs ligt rond de $ 19.

Bron: tradingview.com

Als de prijs boven $ 25 springt, zou het een signaal zijn om Uniswap te kopen, en het volgende koersdoel zou rond de $ 30 kunnen zijn. Aan de andere kant, als de prijs onder de $ 15 ondersteuning daalt, zou het een stevig verkoopsignaal zijn en zouden we een verdere daling naar $ 13 of zelfs $ 10 kunnen zien.

Samenvatting

De markt voor cryptocurrency gaat deze maandag vooruit en deze situatie ondersteunt ook de prijs van Zilliqa, Holo en Uniswap. Zilliqa, Holo en Uniswap handelen in correlatie met Bitcoin, en als Bitcoin weer boven de $ 40.000 weerstand komt, zal dat een positieve invloed hebben op de prijs van deze cryptocurrencies.

The post Een prijsanalyse voor Zilliqa, Holo en Uniswap appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*