Crypto-Prijzen.nl

Een prijsanalyse voor Litecoin, Cardano en Stellar

Een prijsanalyse voor Litecoin, Cardano en Stellar

De markt voor cryptocurrency blijft onder druk staan, de prijs van Bitcoin zakte onder de $ 30.000 ondersteuning en het risico van verdere dalingen is nog steeds niet voorbij. Deze situatie heeft ook een negatieve invloed op de prijs van Litecoin LTC/USD, Cardano ADA/USD en Stellar XLM/USD, en waarschijnlijk is dit niet het beste moment om te investeren in de cryptocurrency markt.

Beleggers blijven bezorgd dat het lang kan duren voordat de prijzen een significant herstel zien, terwijl analisten van enkele van de grootste Amerikaanse banken zoals JPMorgan Chase en Citigroup meer neerwaartse druk verwachten voor de cryptocurrency markt.

“De institutionele belangstelling voor Bitcoin en andere cryptocurrencies is opgedroogd en zelfs negatief geworden. Het belangrijkste om op te merken is dat de institutionele belangstelling begon te vertragen in april 2021, vóór de correctie in mei”, zegt Nikolaos Panigirtzoglou, een analist van JPMorgan.

Het is ook belangrijk om te vermelden dat de Europese Unie deze maand een verbod op anonieme cryptocurrency transacties heeft voorgesteld. Alle crypto aanbieders zullen EU regels moeten toepassen, wat betekent dat alle cryptocurrency transacties de namen en informatie van klanten moeten vastleggen.

Litecoin (LTC) blijft onder de weerstand van $150 handelen

Litecoin is in minder dan dertig dagen gedaald van $ 155 naar $ 104 en de huidige prijs staat rond de $ 109.

Bron: tradingview.com

Als de prijs onder de $ 100 ondersteuning daalt, zou dit een sterk verkoopsignaal zijn en het volgende doel zou rond de $ 90 kunnen zijn. Het risico van verdere dalingen is waarschijnlijk nog niet voorbij, maar als de prijs boven $ 150 stijgt, hebben we de open weg naar $ 175.

Cardano (ADA) handelt momenteel zeer dicht bij het sterke ondersteuningsniveau op $1

Cardano handelt momenteel zeer dicht bij het sterke ondersteuningsniveau van $ 1, en dit zou erop kunnen wijzen dat de prijs nog meer zou kunnen verzwakken. Als de prijs dit ondersteuningsniveau doorbreekt, zou dit een zeer sterk verkoopsignaal zijn en zou het volgende doel rond $ 0,80 kunnen liggen.

Bron: tradingview.com

Cardano (ADA) blijft in een bearmarkt en handelaren moeten “stop-loss” en “take profit” orders gebruiken bij het openen van hun posities, omdat het risico momenteel hoog is. Aan de andere kant, als de prijs boven $ 1,40 stijgt, zou dat een zeer goede kans kunnen zijn voor de kortetermijnhandelaren, en het volgende doel zou rond $ 1,60 kunnen zijn.

Stellar (XLM) blijft onder druk

Stellar is sinds 16 mei verzwakt van $ 0,80 onder $ 0,20 en de huidige prijs staat rond de $ 0,21.

Bron: tradingview.com

Als de prijs weer onder de $ 0,20 ondersteuning daalt, zou dit een stevig verkoopsignaal zijn en het volgende doel zou rond de $ 0,15 of zelfs lager kunnen zijn.

Samenvatting

De hele cryptocurrency markt staat onder druk door de val van Bitcoin, en als u besluit om Litecoin, Cardano of Stellar te verhandelen, moet u een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft. De Europese Unie heeft een verbod op anonieme cryptocurrency transacties voorgesteld, terwijl analisten van enkele van de grootste Amerikaanse banken meer nadelen verwachten voor de cryptocurrency markt.

The post Een prijsanalyse voor Litecoin, Cardano en Stellar appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*