Crypto-Prijzen.nl

Een prijsanalyse voor Ethereum, Litecoin en Cardano

Een prijsanalyse voor Ethereum, Litecoin en Cardano

De markt voor cryptocurrency heeft de afgelopen uren een klein herstel geboekt en deze situatie ondersteunt ook de prijs van Ethereum, Litecoin en Cardano. Bitcoin handelt weer boven het niveau van $ 33.000, maar handelaren moeten er rekening mee houden dat het risico van een nieuwe daling nog niet voorbij is.

Beleggers blijven bezorgd dat het lang kan duren voordat de prijzen een significant herstel zien, en waarschijnlijk is dit niet het beste moment om te investeren in Ethereum ETH/USD, Litecoin LTC/USD en Cardano ADA/USD. Als de prijs van Bitcoin onder het ondersteuningsniveau van $ 30.000 daalt, zou dit een stevig verkoopsignaal zijn, en dit zou de hele cryptocurrency markt verder onder druk zetten.

“Als u in cryptocurrency investeert, is het belangrijk om te onthouden dat volatiliteit de naam van het spel is. De volatiliteit wordt vergroot, zowel aan de positieve als aan de negatieve kant, door het feit dat de prijs sterk wordt bepaald door het sentiment van de handelaar, en handelaren kunnen snel omslaan van een hondsdol optimisme tot somberheid en onheil”, zegt analist James Royal van Bankrate.com.

JPMorgan Chase, de grootste Amerikaanse bank, verwacht ook meer nadeel voor de cryptomarkt en verlaagde zijn doel op Bitcoin tot $ 23.000. De markt voor cryptocurrency volgt het pad van de bearmarkt van 2018 en Scott Minerd van Guggenheim zei vorige week dat $ 10.000 het “worst-case” scenario van Bitcoin zou kunnen zijn.

Ethereum (ETH) blijft onder de $ 2.000 handelen

Ethereum is in minder dan drie weken verzwakt van $ 2.890 naar $ 1.700 en de huidige prijs ligt rond de $ 1.840.

Bron: tradingview.com

Als de prijs onder de $ 1.500 ondersteuning daalt, zou dit een stevig verkoopsignaal zijn en zou het volgende doel rond de $ 1.300 kunnen zijn. Het risico van verdere dalingen is waarschijnlijk nog niet voorbij, maar als de prijs boven de $ 2.300 stijgt, hebben we de open weg naar $ 2.500.

Litecoin blijft onder druk

Litecoin is sinds 10 mei verzwakt van $ 413 tot $ 110 en de huidige prijs staat rond $ 127.

Bron: tradingview.com

Er zijn enkele duidelijke risico’s als het gaat om het kopen van Litecoin in juli, en als de prijs onder de $ 100 ondersteuning daalt, zal deze waarschijnlijk binnenkort het niveau van $ 75 bereiken.

Cardano (ADA) heeft sterke steun gevonden boven $1

Cardano (ADA) is ingestort van de recente hoogtepunten en volgens technische analyse zou de prijs van deze cryptocurrency de komende dagen nog meer kunnen dalen.

Bron: tradingview.com

Als de prijs weer onder de $1 ondersteuning zakt, zou dat een stevig verkoopsignaal zijn, en het volgende doel zou rond de $ 0,8 of zelfs lager kunnen liggen.

Samenvatting

De markt voor cryptocurrency heeft de afgelopen uren een klein herstel geboekt, maar beleggers blijven bezorgd dat het lang kan duren voordat de prijzen een groter herstel zien. JPMorgan Chase, de grootste Amerikaanse bank, verwacht meer nadeel voor de cryptomarkt en waarschijnlijk is het niet het beste moment om te investeren in Ethereum, Litecoin en Cardano.

The post Een prijsanalyse voor Ethereum, Litecoin en Cardano appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*