Crypto-Prijzen.nl

Een prijsanalyse voor Dogecoin, Polkadot en EOS

Een prijsanalyse voor Dogecoin, Polkadot en EOS

Alle grote cryptocurrencies zijn deze woensdag verzwakt na een aantal opeenvolgende dagen van winst. De prijs van Dogecoin DOGE/USD, Polkadot DOT/USD en EOS EOS/USD staat ook onder druk door deze situatie, en in minder dan 24 uur werden enkele miljarden dollars van de markt weggevaagd.

“De crypto bulls moeten opgelucht zijn dat Bitcoin niet onder de onderkant van zijn bereik is gezakt, maar de rally is niet genoeg geweest om ze signalen te geven dat het snel zal uitbreken”, zei Miller Tabak Chief Markets strateeg, Matt Maley.

Bitcoin handelt weer onder het niveau van $ 35.000, maar analist Julian Emanuel van onderzoeksbureau BTIG zei dat Bitcoin tegen het einde van het jaar boven $ 50.000 zou kunnen stijgen.

Aan de andere kant verwacht JPMorgan Chase meer nadelen voor de cryptomarkt en verlaagde het zijn doel op Bitcoin tot $ 23.000. Beleggers moeten er rekening mee houden dat het risico van een nieuwe grotere daling nog niet voorbij is, en dat het lang kan duren voordat de prijzen een significant herstel zien.

Dogecoin (DOGE) blijft onder de weerstand van $0,30 handelen

Dogecoin is in minder dan dertig dagen verzwakt van $ 0,44 naar $ 0,16 en de huidige prijs ligt rond de $ 0,25.

Bron: tradingview.com

Als de prijs onder de ondersteuning van $ 0,20 daalt, zou dit een stevig verkoopsignaal zijn en zou het volgende doel rond de $ 0,15 kunnen liggen. Het risico van verdere dalingen is waarschijnlijk nog niet voorbij, maar als de prijs boven $ 0,30 stijgt, hebben we de open weg naar $ 0,35.

Polkadot (DOT) handelt momenteel zeer dicht bij het sterke ondersteuningsniveau op $15

Polkadot handelt momenteel zeer dicht bij het sterke ondersteuningsniveau op $ 15, en dit zou erop kunnen wijzen dat de prijs nog meer zou kunnen verzwakken. Als de prijs dit ondersteuningsniveau doorbreekt, zou dit een zeer sterk verkoopsignaal zijn en zou het volgende doel rond de $ 13 kunnen liggen.

Bron: tradingview.com

Polkadot blijft in een bearmarkt en handelaren zouden “stop-loss” en “take profit” orders moeten gebruiken bij het openen van hun posities, omdat het risico momenteel hoog is. Aan de andere kant, als de prijs boven $ 20 stijgt, zou dat een zeer goede kans kunnen zijn voor de kortetermijn handelaren, en het volgende doel zou rond de $ 25 kunnen zijn.

EOS blijft onder druk staan

EOS is sinds 12 mei gedaald van $ 14,86 naar $ 3,06 en de huidige prijs ligt rond de $ 4.

Bron: tradingview.com

Er zijn enkele duidelijke risico’s als het gaat om het kopen van EOS in juli, en als de prijs onder de $ 3 ondersteuning daalt, zal deze waarschijnlijk binnenkort het niveau van $ 2 bereiken.

Samenvatting

Alle grote cryptocurrencies zijn deze woensdag verzwakt en deze situatie zet ook de prijs van Dogecoin, Polkadot en EOS onder druk. JPMorgan Chase verwacht meer nadeel voor de cryptomarkt, en handelaren zouden “stop-loss” en “take profit” orders moeten gebruiken wanneer ze hun posities openen, omdat het risico hoog blijft.

The post Een prijsanalyse voor Dogecoin, Polkadot en EOS appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*