Crypto-Prijzen.nl

Een prijsanalyse voor Dent, VeChain en PancakeSwap

Een prijsanalyse voor Dent, VeChain en PancakeSwap

De markt voor cryptocurrency blijft ondersteund; Bitcoin steeg voor het eerst in bijna zes weken kort boven $ 40.000, wat ook de prijs van Dent (DENT), VeChain VET/USD en Pancakeswap (CAKE) ondersteunt. Het positieve nieuws is dat Amazon dit jaar Bitcoin voor betalingen zou kunnen accepteren, terwijl Jack Dorsey, de huidige Chief Executive Officer van Twitter, zei dat hij Bitcoin in de producten van Twitter zou integreren.

Over het algemeen ziet de cryptocurrency markt een piek, aangezien de belangrijkste munten sinds het begin van de vorige week met 10% of meer zijn gestegen, beleggers verwachten dat Amazon binnenkort cryptocurrency betalingen kan accepteren, en ze willen de bull run niet missen.

“Als Amazon zou overstappen op Bitcoin, zou dit de belangrijkste adoptie tot nu toe zijn. Deze geruchten hebben de neiging om de hoop van de markt te vangen, maar vaak is er geen rook zonder vuur, en als ik Amazon was, zou ik kijken naar het accepteren digitale valuta”, zegt Charles Hayter, de CEO en oprichter van CryptoCompare.

Dent (DENT) is gestabiliseerd boven $0,0020

De prijs van Dent (DENT) gaat de laatste dagen omhoog en voorlopig is er geen teken van een trendomkering.

Bron: tradingview.com

De kritieke ondersteuningsniveaus zijn $ 0,0020 en $ 0,0010; daarnaast vertegenwoordigen $ 0,0040 en $ 0,0050 de weerstandsniveaus. Als de prijs boven $ 0,0040 springt, zou het een signaal zijn om Dent (DENT) te kopen, en het volgende doel zou rond $ 0,0050 of zelfs hoger kunnen zijn.

Aan de andere kant, als de prijs weer onder de $ 0,0020 ondersteuning daalt, zou het een stevig verkoopsignaal zijn en hebben we de open weg naar het niveau van $ 0,0015.

VeChain zou zich weer kunnen stabiliseren boven de weerstand van $0,10

De VeChain prijs is sinds 21 juli gestegen van $ 0,056 naar $ 0,089 en de huidige prijs ligt rond de $ 0,083.

Bron: tradingview.com

Als de prijs boven $ 0,10 springt, zou dit een signaal zijn om VeChain te kopen, en het volgende koersdoel zou rond de $ 0,12 kunnen zijn. Aan de andere kant, als de prijs onder de $ 0,060 ondersteuning daalt, zou het een stevig verkoopsignaal zijn dat we de open weg naar $ 0,050 of zelfs $ 0,040 hebben.

PancakeSwap (CAKE) kan nog meer vorderen, maar het risico blijft hoog

PancakeSwap (CAKE) is sinds afgelopen woensdag gestegen van $ 11,03 naar $ 16 en de huidige prijs ligt rond de $ 14. Toch, als u besluit om deze cryptocurrency in augustus te verhandelen, moet u er rekening mee houden dat de prijs ook zou kunnen verzwakken ten opzichte van het huidige prijsniveau.

Bron: tradingview.com

Als de prijs boven $ 18 weerstand springt, zou het een signaal zijn om Cake (CAKE) te verhandelen, en het volgende koersdoel zou rond de $ 20 kunnen zijn. Het kritieke ondersteuningsniveau ligt rond de $ 12, en als de prijs het breekt, hebben we de open weg naar $ 10.

Samenvatting

De cryptocurrency markt blijft ondersteund door de geruchten dat Amazon dit jaar Bitcoin zou kunnen accepteren voor betalingen. Dent, VeChain en PancakeSwap handelen in correlatie met Bitcoin, en als Bitcoin stabiliseert boven de $ 40.000 weerstand, zal dat een positieve invloed hebben op de prijs van deze cryptocurrencies.

The post Een prijsanalyse voor Dent, VeChain en PancakeSwap appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*