Crypto-Prijzen.nl

Een prijsanalyse van SushiSwap, Uniswap en TRON

Een prijsanalyse van SushiSwap, Uniswap en TRON

De markt voor cryptocurrency is dit weekend een beetje verzwakt, Bitcoin handelt boven $ 60.000, maar het risico van verdere daling is nog steeds niet voorbij. Deze situatie heeft ook een negatieve invloed op de prijs van SushiSwap SUSHI/USD, Uniswap UNI/USD en Tronix TRON/USD, en handelaren moeten zeer voorzichtig zijn bij het openen van hun posities.

De prijzen van deze drie cryptocurrencies kunnen lager zijn dan het huidige prijsniveau als de negatieve trend zich voortzet, en handelaren zouden moeten bedenken dat als Bitcoin onder de $ 55.000 ondersteuning komt, dit de hele cryptocurrency markt verder onder druk zou zetten.

Historisch gezien was oktober een positieve maand voor cryptocurrencies, en Chris Kline, Chief Operating Officer en mede-oprichter van Bitcoin IRA zei dat het cryptomarktsentiment positief blijft en dat er geen reden is voor paniek.

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft de eerste Amerikaanse Bitcoin futures ETF toegestaan om te handelen, en volgens de Digital Asset Management Review van CryptoCompare neemt de interesse van institutionele beleggers in cryptocurrencies toe.

ProShares Bitcoin Strategy ETF (BITO) is de eerste Amerikaanse Bitcoin futures ETF geworden en presteerde indrukwekkend in de eerste twee dagen na de lancering. Volgens JP Morgan is de recente stijging van Bitcoin te wijten aan toenemende inflatie, niet aan ETF goedkeuring. JP Morgan meldde:

Mensen geloven dat Bitcoin een sterkere afdekking tegen inflatie is dan goud, en voegden eraan toe dat ze recentelijk ook hadden geobserveerd dat geld uit de goudmarkt naar Bitcoin vloeide.

Hedgefondsmanager Paul Tudor Jones zei dat Bitcoin “de race tegen goud aan het winnen is”, en dat hij liever rechtstreeks in Bitcoin zou investeren dan een ETF te gebruiken.

SushiSwap blijft in de buurt van het ondersteuningsniveau van $10 handelen

SushiSwap (SUSHI) is in minder dan twee weken gedaald van $ 16,18 naar $ 8,5 en de huidige prijs staat op $ 10,7.

Bron: tradingview.com

Als de prijs het sterke ondersteuningsniveau van $ 8 doorbreekt, zou dit een zeer sterk verkoopsignaal zijn en zou het volgende doel rond de $ 6 kunnen zijn. SUSHI blijft onder druk staan en traders zouden “stop-loss” en “take profit” orders moeten gebruiken bij het openen van hun posities, omdat het risico momenteel hoog is.

UNI kan stabiliseren boven $30

De prijs van Uniswap (UNI) is sinds begin oktober 2021 gestegen van $ 23 naar $ 27,9 en de huidige prijs staat op $ 26.

Bron: tradingview.com

Als de prijs boven $ 30 weerstand springt, kan het volgende koersdoel $ 35 zijn. Aan de andere kant, als de prijs onder de $ 20 ondersteuning daalt, zou dit een stevig verkoopsignaal en een trendomkeringsteken zijn.

TRON handelt onder de weerstand van $0,10

TRON is sinds begin oktober 2021 gestegen van $ 0,08 naar $ 0,10 en de huidige prijs staat op $ 0,09.

Bron: tradingview.com

Als de prijs boven $ 0,11 springt, zou dit een signaal zijn om in TRON te handelen, en het volgende koersdoel zou $ 0,12 of zelfs hoger kunnen zijn. Het kritieke ondersteuningsniveau ligt rond de $ 0,08, en als de prijs het breekt, zou dat een sterk verkoopsignaal zijn.

Samenvatting

De markt voor cryptocurrency is dit weekend een beetje verzwakt, Bitcoin handelt boven $ 60.000, maar het risico van verdere daling blijft bestaan. Voorlopig is er geen risico op de bearmarkt, maar als Bitcoin onder de $ 55.000 ondersteuning valt, zou dit de hele cryptocurrency markt verder onder druk zetten.

The post Een prijsanalyse van SushiSwap, Uniswap en TRON appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*