Crypto-Prijzen.nl

Een prijsanalyse van Ripple, Cardano en FileCoin

Een prijsanalyse van Ripple, Cardano en FileCoin

De markt voor cryptocurrency blijft onder druk staan, Bitcoin kan zich nog steeds niet stabiliseren boven $ 50.000 en het risico van een nieuwe daling is nog niet voorbij.

Deze situatie heeft ook een negatieve invloed op Ripple XRP/USD, Cardano ADA/USD en FileCoin FIL/USD. Handelaren moeten er rekening mee houden dat als Bitcoin weer onder de $ 45.000 ondersteuning daalt, de prijzen van deze drie cryptocurrencies nog meer kunnen verzwakken.

Ook het negatieve nieuws rond het Chinese Evergrande heeft een slechte invloed op de markt; het bedrijf staat op instorten, en mensen zijn bijzonder risicomijdend als de economische stabiliteit in het geding is.

Aan de andere kant zei Mike McGlone, Senior Commodity Strategist bij Bloomberg, dat hij gelooft dat 2022 een succesvol jaar zal zijn voor Bitcoin en andere cryptocurrencies.

Mike McGlone verwacht dat Bitcoin volgend jaar $ 100.000 kan bereiken, ondersteund door het feit dat het huidige monetaire systeem voor ernstige problemen staat.

Talloze centrale banken drukken enorme hoeveelheden fiat-valuta’s af om enkele van de economische problemen te verlichten, en Mike McGlone voegde eraan toe:

En terwijl nationale valuta, zoals de Amerikaanse dollar, langzaamaan hun koopkracht verliezen, wordt Bitcoin door velen als precies het tegenovergestelde beschouwd. Volgend jaar zullen deflatoire krachten de overhand hebben en de inflatie zal zich niet meer over de hele wereld verspreiden, wat de primaire cryptocurrency zou kunnen helpen om een belangrijke mijlpaal te bereiken in zijn USD ontwikkeling van $ 100.000.

De populaire belegger en auteur van Rich Dad Poor Dad, Robert Kiyosaki, zei ook dat Bitcoin en enkele andere cryptocurrencies digitaal goud vertegenwoordigen en een afdekking vormen tegen een “uitstervende” deflatoire dollar.

Volgens de Digital Asset Management Review van CryptoCompare blijft de interesse van institutionele beleggers in cryptocurrencies groot, terwijl Allied Market Research onlangs meldde dat de wereldwijde markt voor cryptocurrency tegen 2030 $ 4,94 miljard zou bereiken.

XRP is gestabiliseerd boven de $0,70 ondersteuning

Ripple (XRP) is in minder dan dertig dagen gedaald van $ 1,3 naar $ 0,65 en de huidige prijs staat op $ 0,83.

Bron: tradingview.com

Als de prijs het ondersteuningsniveau van $ 0,70 opnieuw doorbreekt, zou dit een zeer sterk verkoopsignaal zijn, en het volgende doel zou rond de $ 0,60 kunnen liggen.

Ripple (XRP) blijft in een bearmarkt, maar als de prijs boven de sterke weerstand van $ 1 springt, kan dit een teken zijn van de negatieve trendomkering.

ADA blijft onder druk

Bron: tradingview.com

Als de prijs onder de sterke ondersteuning van $1 daalt, zou dit een sterk verkoopsignaal zijn en het volgende doel zou rond $ 0,8 kunnen zijn.

Het risico van verdere dalingen is waarschijnlijk nog niet voorbij, maar als de prijs boven $ 1,6 stijgt, hebben we de open weg naar $ 1,8.

FIL heeft sterke ondersteuning op $30

FileCoin (FIL) is sinds 5 september verzwakt van $ 120 tot $ 35 en de huidige prijs staat op $ 39.

Bron: tradingview.com

Het sterke ondersteuningsniveau voor FileCoin staat op $ 30, en als de prijs onder dit niveau daalt, kan dit het begin zijn van een veel grotere neerwaartse trend.

Samenvatting

De markt voor cryptocurrency blijft onder druk staan; Bitcoin kan zich nog steeds stabiliseren boven $ 50.000, wat ook een negatieve invloed heeft op Ripple, Cardano en FileCoin. Mike McGlone, Senior Commodity Strategist bij Bloomberg, zei dat hij verwacht dat Bitcoin volgend jaar $ 100.000 zal bereiken, terwijl Robert Kiyosaki zei dat Bitcoin en enkele andere cryptocurrencies een digitaal goud vertegenwoordigen en een afdekking vormen tegen een “stervende” deflatoire dollar.

The post Een prijsanalyse van Ripple, Cardano en FileCoin appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*