Crypto-Prijzen.nl

Een prijsanalyse van Ravencoin (RVN) voor augustus 2021

Een prijsanalyse van Ravencoin (RVN) voor augustus 2021

Ravencoin RVN/USD handelt momenteel rond het $0,0588 niveau, en het zou een sterk koopsignaal zijn als de prijs weer boven de $0,10 weerstand springt.

Fundamentele analyse: Er is nog steeds een zekere mate van onzekerheid rond dit project

Ravencoin is een peer-to-peer blockchain waarmee u activa van de ene partij naar de andere kunt overdragen. Dit project werd begin 2018 gelanceerd met een focus op het bouwen van een nuttige technologie waarmee u alle real-world (goud, zilver, landbewijzen) of digitale (game-items, softwarelicenties) activa op zijn netwerk kunt creëren en verhandelen.

Dit project wordt geleid door de kernontwikkelaars: RavoncoinDev, Tron en Chatturga, en als een jong project met sterke concurrentie is het moeilijk te voorspellen hoe succesvol Ravencoin de komende jaren zal zijn.

Ravencoin is gebaseerd op een fork van de Bitcoin code, en het is belangrijk om te zeggen dat u op deze blockchain uw eigen token kunt maken. Deze tokens kunnen een beperkte hoeveelheid hebben, een naam hebben en worden uitgegeven als effecten of als verzamelobjecten, terwijl u ook iedereen die uw tokens heeft, een bericht kunt sturen, zodat specifieke houders op de hoogte kunnen worden gesteld wanneer ze mogelijk moeten stemmen over nieuwe voorstellen. RVN munten worden gebruikt als een governance-token voor dit project en om een nieuw crypto-activum te creëren, moet u een bepaald aantal RVN munten verbranden (of vernietigen).

Ravencoin gebruikt een soortgelijk consensusmechanisme als Bitcoin’s Proof of Work (PoW) om zijn netwerk te beveiligen, KAWPOW genaamd. Aan de andere kant verschilt Ravencoin van Bitcoin omdat het een bloktijd heeft van één minuut in plaats van tien minuten, en het heeft een totale muntvoorraad van 21 miljard in plaats van 21 miljoen.

Ravencoin heeft een sterke en groeiende gemeenschap; de populariteit van dit project stijgt over de hele wereld, terwijl steeds meer beurzen deze cryptocurrency aanbieden. Fundamenteel gezien is er nog steeds een zekere mate van onzekerheid rond dit project, en het succes ervan hangt voornamelijk af van de strategie om de marktinvloed uit te breiden.

Technisch gezien verlengde Ravecoin (RVN) zijn correctie van de recordhoogtes boven $ 0,28, geregistreerd in februari 2021, en als u besluit om deze cryptocurrency in augustus 2021 te verhandelen, moet u een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

Technische analyse: $0,10 vertegenwoordigt een sterk weerstandsniveau

Bron: tradingview.com

Het kritieke ondersteuningsniveau staat op $ 0,050; daarnaast vertegenwoordigen $ 0,10 en $ 0,15 de belangrijke weerstandsniveaus. Als de prijs boven $ 0,10 stijgt, zou dit een signaal zijn om Ravencoin (RVN) te verhandelen, en het volgende koersdoel zou rond de $ 0,15 kunnen liggen.

Aan de andere kant, als de prijs onder de $ 0,050 ondersteuning daalt, zou het een stevig verkoopsignaal zijn, en hebben we de open weg naar $ 0,045.

Overzicht

De markt voor cryptocurrency gaat de afgelopen dagen vooruit, Bitcoin is maandag boven de $39.000 weerstand gestegen en deze situatie ondersteunt ook de prijs van Ravencoin (RVN). Als de prijs boven $ 0,10 springt, zou het volgende prijsdoel rond $ 0,15 kunnen zijn, maar als de prijs onder $ 0,050 daalt, zou dit een stevig verkoopsignaal zijn.

The post Een prijsanalyse van Ravencoin (RVN) voor augustus 2021 appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*