Crypto-Prijzen.nl

Een prijsanalyse van Polkadot, Dogecoin en Chainlink

Een prijsanalyse van Polkadot, Dogecoin en Chainlink

De markt voor cryptocurrency verliest deze dinsdag zijn waarde, Bitcoin handelt onder $ 42.000 en het risico van een nieuwe daling is nog niet voorbij. Deze situatie heeft ook een negatieve invloed op Polkadot DOT/USD, Dogecoin DOGE/USD en Chainlink LINK/USD.

Beleggers moeten er rekening mee houden dat als Bitcoin onder de $ 40.000 ondersteuning valt, de prijzen van deze drie cryptocurrencies nog meer kunnen verzwakken.

Het Internationaal Monetair Fonds meldde onlangs dat de indrukwekkende groei van cryptocurrencies in het afgelopen jaar gepaard gaat met de onbedoelde gevolgen van een “besmetting op de financiële markten”. Het Internationaal Monetair Fonds waarschuwde:

Gezien hun relatief hoge volatiliteit en waarderingen, zou hun toegenomen gezamenlijke beweging binnenkort risico’s kunnen vormen voor de financiële stabiliteit, vooral in landen met wijdverbreide crypto adoptie.

Mike Novogratz, CEO van Galaxy Digital, zei deze week dat de vooruitzichten voor de cryptocurrency markt bearish blijven vanwege het feit dat de Federal Reserve dit jaar de rente minstens drie keer zou kunnen verhogen om de aanhoudende inflatie te bestrijden.

Monetaire verkrapping wordt meestal gezien als een rem op risicovolle activa, en volgens Mike Novogratz zou de markt voor cryptocurrency begin 2022 ondermaats presteren als gevolg van zwakte op de aandelenmarkt.

Volgens gegevens van het on-chain analyseplatform CryptoQuant werd op 11 januari meer dan 30.000 BTC ter waarde van $ 1,3 miljard teruggetrokken van cryptobeurzen.

DOT handelt in de buurt van het ondersteuningsniveau van $20

Polkadot (DOT) is sinds 4 november verzwakt van $ 55 naar $ 22,4 en de huidige prijs staat op $ 24,7.

Bron: tradingview.com

Als de prijs het ondersteuningsniveau van $ 20 doorbreekt, zou dit een zeer sterk verkoopsignaal zijn, en het volgende doel zou rond de $ 15 kunnen zijn.

Polkadot blijft in een bearmarkt en handelaren zouden “stop-loss” en “take profit” orders moeten gebruiken bij het openen van hun posities, omdat het risico momenteel hoog is.

DOGE blijft onder druk staan

Bron: tradingview.com

Als de prijs onder de huidige ondersteuning van $ 0,15 daalt, zou dit een sterk verkoopsignaal zijn en het volgende doel zou rond de $ 0,13 kunnen zijn.

Het risico van verdere dalingen is waarschijnlijk nog niet voorbij, maar als de prijs boven $ 0,25 springt, hebben we de open weg naar $ 0,30.

LINK heeft ondersteuning voor $20

Chainlink is sinds 9 november 2021 verzwakt van $ 38 tot $ 20 en de huidige prijs staat op $ 22,4.

Bron: tradingview.com

Het huidige ondersteuningsniveau voor LINK staat op $ 20, en als de prijs eronder daalt, kan het volgende prijsdoel rond de $ 18 of zelfs lager zijn.

Aan de andere kant, als de prijs boven $30 weerstand springt, zou het een sterk koopsignaal zijn, en we hebben de open weg naar de $ 35.

Overzicht

De markt voor cryptocurrency verliest deze dinsdag zijn waarde en volgens Mike Novogratz, CEO van Galaxy Digital, blijven de vooruitzichten voor de markt voor cryptocurrency bearish vanwege het feit dat de Federal Reserve de rente dit jaar minstens drie keer zou kunnen verhogen. Polkadot, Dogecoin en Chainlink kunnen nog meer verzwakken als de negatieve trend aanhoudt, en beleggers moeten bedenken dat als Bitcoin onder de $ 40.000 ondersteuning komt, dit de hele cryptocurrency markt verder onder druk zou zetten.

De post Een prijsanalyse van Polkadot, Dogecoin en Chainlink verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*