Crypto-Prijzen.nl

Een prijsanalyse van Litecoin, Stellar en Nano

Een prijsanalyse van Litecoin, Stellar en Nano

Historisch gezien was oktober een positieve maand voor cryptocurrencies, en de markt voor cryptocurrency blijft voorlopig goed presteren. Bitcoin is gestabiliseerd boven het niveau van $ 60.000, en deze situatie ondersteunt ook de prijs van Litecoin LTC/USD, Stellar XLM/USD en Nano NANO/USD.

De markt voor cryptocurrency blijft grote investeerders aantrekken, en Allied Market Research meldde onlangs dat de wereldwijde markt voor cryptocurrency tegen 2030 $ 4,94 miljard zou bereiken.

Bitcoin steeg vrijdag voor het eerst in zes maanden boven $ 60.000 en naderde zijn hoogste punt ooit. Een van de redenen achter deze prijsbeweging is dat de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) waarschijnlijk de eerste Amerikaanse Bitcoin futures ETF volgende week zal laten handelen.

Het cryptomarktsentiment blijft verbeteren en Chris Kline, Chief Operating Officer en mede-oprichter van Bitcoin IRA, zei:

Het lijkt duidelijk dat regelgevers binnenkort een versie van een crypto ETF zullen goedkeuren, hoogstwaarschijnlijk maandag. Naarmate regelgevers meer vertrouwd raken met de ruimte, begint de SEC te begrijpen hoe deze activa worden opgeslagen, beveiligd en gebruikt, zodat het logisch is in traditionele financiën.

Jerome Powell zei onlangs ook dat de Fed niet van plan was cryptocurrencies te verbieden, terwijl Meltem Demirors, Chief Strategy Officer (CSO) bij de investeringsmaatschappij CoinShares, zei dat Bitcoin tegen het einde van het jaar $ 100.000 zou kunnen bereiken.

Litecoin, Stellar en Nano zouden enkele van de beste presteerders van oktober kunnen zijn als deze positieve trend zich voortzet.

LTC is zeer dicht bij de weerstand van $ 200

Litecoin zou nog meer kunnen opschieten in de aanhoudende bullmarkt, en als de prijs boven de weerstand van $ 200 stijgt, kan het volgende prijsdoel rond de $ 220 of zelfs hoger liggen.

Bron: tradingview.com

Aan de andere kant, als de prijs onder het ondersteuningsniveau van $ 150 daalt, zou dit een duidelijk verkoopsignaal zijn en hebben we de open weg naar de $ 130.

XLM kan stabiliseren boven $ 0,50

Stellar’s (XLM) prijs is sinds begin oktober 2021 gestegen van $ 0,279 naar $ 0,418 en de huidige prijs staat op $ 0,413.

Bron: tradingview.com

Als de prijs boven $ 0,50 weerstand springt, zou het volgende koersdoel $ 0,60 kunnen zijn. Aan de andere kant, als de prijs onder de $ 0,30 ondersteuning daalt, zou dit een stevig verkoopsignaal en een trendomkeringsteken zijn.

NANO handelt boven $5

De prijs van Nano is sinds begin oktober 2021 gestegen van $ 4,43 naar $ 6 en de huidige prijs staat op $ 5,37.

Bron: tradingview.com

Als de prijs weer boven $ 6 springt, zou dit een signaal zijn om NANO te verhandelen, en het volgende koersdoel zou $ 6,5 of zelfs hoger kunnen zijn. Het kritieke ondersteuningsniveau ligt rond de $ 4, en als de prijs het breekt, zou dat een sterk verkoopsignaal zijn.

Samenvatting

De markt voor cryptocurrency blijft deze handelsweek goed presteren, Bitcoin is gestabiliseerd boven het niveau van $ 60.000, en deze situatie ondersteunt ook de prijs van Litecoin, Stellar en Nano. Het cryptomarktsentiment blijft verbeteren en volgens het laatste nieuws zal de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) waarschijnlijk toestaan dat de eerste Amerikaanse Bitcoin futures ETF volgende week begint te handelen.

The post Een prijsanalyse van Litecoin, Stellar en Nano appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*