Crypto-Prijzen.nl

Een prijsanalyse van Litecoin, Bitcoin Cash en Ethereum Classic

Een prijsanalyse van Litecoin, Bitcoin Cash en Ethereum Classic

De markt voor cryptocurrency blijft onder druk staan, Bitcoin ging deze donderdag even onder de $ 57.000 en het risico van verdere daling is nog steeds niet voorbij.

Deze situatie heeft ook een negatieve invloed op Litecoin LTC/USD, Bitcoin Cash BCH/USD en Ethereum Classic ETC/USD, en handelaren moeten zeer voorzichtig zijn bij het openen van hun posities.

Het is belangrijk om te zeggen dat de gehele cryptomarktkapitalisatie vorige week steeg tot een record van $ 3 biljoen en nu sinds zondag meer dan $ 500 miljard is kwijtgeraakt.

Dit komt omdat de markten te maken kregen met een enorme verkoopdruk die voortkwam uit het voortdurende harde optreden van China op de cryptomarkt. Edward Moya, senior marktanalist bij Oanda, voegde toe:

De effecten van de recente acties van China op de markt zijn voelbaar nadat de National Development and Reform Commission (NDRC) deze week een nieuwe golf van hardhandig optreden tegen de crypto industrie in het land heeft aangekondigd. Gisteren heeft de regering ChainNews, Odaily, Block123 gesloten en gedreigd de elektriciteitstarieven te verhogen van elke organisatie of bedrijf die cryptomining heeft gevonden.

Vanaf het hoogtepunt van $ 69.000 is Bitcoin momenteel meer dan 15% gedaald, en de komende dagen kunnen meer pijn veroorzaken voor de cryptocurrency markt.

De prijzen van deze drie cryptocurrencies kunnen nog meer verzwakken als de negatieve trend aanhoudt, en handelaren zouden moeten bedenken dat als Bitcoin onder de $ 55.000 ondersteuning komt, dit de hele cryptocurrency markt verder onder druk zou zetten.

LTC blijft in de buurt van het ondersteuningsniveau van $200 handelen

Litecoin is in minder dan twee weken verzwakt van $ 302 naar $ 199 en de huidige prijs staat op $ 207.

Bron: tradingview.com

Als de prijs opnieuw het ondersteuningsniveau van $ 200 doorbreekt, zou dit een zeer sterk verkoopsignaal zijn, en het volgende doel zou rond de $ 180 kunnen liggen.

Litecoin blijft in een bearmarkt en handelaren zouden “stop-loss” en “take profit” orders moeten gebruiken bij het openen van hun posities, omdat het risico momenteel hoog is.

BCH blijft onder druk

Bron: tradingview.com

Als de prijs onder de sterke ondersteuning van $ 500 daalt, zou dit een sterk verkoopsignaal zijn, en het volgende doel zou rond de $ 455 kunnen liggen.

Het risico van verdere dalingen is waarschijnlijk nog niet voorbij, maar als de prijs boven de $ 600 stijgt, hebben we de open weg naar $ 650.

ETC heeft sterke ondersteuning voor $ 40

Ethereum Classic is sinds 9 november verzwakt van $ 65 tot $ 47 en de huidige prijs staat op $ 48.

Bron: tradingview.com

Het sterke ondersteuningsniveau voor Ethereum Classic staat op $ 40, en als de prijs eronder daalt, kan het volgende prijsdoel rond de $ 35 of zelfs lager zijn.

Aan de andere kant, als de prijs boven $ 55 springt, zou dit een sterk koopsignaal zijn en hebben we de open weg naar het weerstandsniveau van $ 60.

Samenvatting

Sinds zondag is de gehele cryptomarktkapitalisatie meer dan $ 500 miljard kwijtgeraakt, omdat de markten te maken kregen met een enorme verkoopdruk die voortkwam uit het voortdurende harde optreden van China op de cryptomarkt. Deze situatie heeft ook een negatieve invloed op de prijs van Litecoin, Bitcoin Cash en Ethereum Classic.

The post Een prijsanalyse van Litecoin, Bitcoin Cash en Ethereum Classic appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*