Crypto-Prijzen.nl

Een mijlpaal voor VeChain: 10 miljoen blokken zonder downtime

Een mijlpaal voor VeChain: 10 miljoen blokken zonder downtime

VeChain (VET/USD), een van de bekendste supply chain management platforms van de crypto industrie, heeft onlangs een nieuwe mijlpaal bereikt, en net op tijd, voordat de consensus upgrade is aangebroken. De nieuwe mijlpaal betreft het aantal verwerkte blokken zonder enige downtime binnen het Thor mainnet.

De nieuwe prestatie werd opgemerkt door de VeChain Foundation zelf, die opmerkte dat het netwerk 10 miljoen blokken overschreed. De aankondiging kwam gisteren, 1 september, via Twitter en op het moment dat het werd gedaan, verwerkte het VeChain Thor netwerk bloknummer 10.004.141.

De Foundation merkte ook op dat de mijlpaal de veiligheid, schaalbaarheid en ongeëvenaarde stabiliteit van de blockchain betekent. Zelfs in vergelijking met Bitcoin (BTC/USD), dat als traag maar betrouwbaar wordt beschouwd, heeft VeChain een aanzienlijke voorsprong, met 100% uptime ten opzichte van de 99,98% van Bitcoin sinds de lancering in januari 2009.

De stichting zei ook dat het het gebruik van bedrijven door de grote handelsgigant Walmart zag, evenals een verhoogde mate van acceptatie door de overheid in zowel China als San Marino. Zoals waarschijnlijk bekend is, is China niet bijzonder crypto-vriendelijk als het gaat om de meeste projecten, maar om de een of andere reden heeft het een zwak voor VeChain, waarmee het in juni 2020 samenwerkte om het voedselproducten te kunnen volgen.

Nieuwe VeChain platformupgrades in de pijplijn

De mijlpaal van VeChain is een belangrijke gebeurtenis, maar het betekent niet het einde van spannende ontwikkelingen. Zoals de Foundation gebruikers op de hoogte heeft gesteld, zijn er een paar grote infrastructurele updates in de wereld, waaronder Proof of Authority 2.0. Daarnaast heeft de Foundation nog meer partnerschappen, use cases, groei, community dApps en meer aangekondigd.

Het enterprise supply chain management platform zal upgraden naar het next-gen consensusmechanisme genaamd PoA 2.0 SURFACE, en het beweert dat het veiliger, use-case adaptief en relatief fork-free zal zijn. Daarnaast zal de upgrade ook een hogere doorvoer op de blockchain mogelijk maken.

The post Een mijlpaal voor VeChain: 10 miljoen blokken zonder downtime appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*