Crypto-Prijzen.nl

Een andere Amerikaanse stad heeft plannen om belastingbetalingen in Bitcoin toe te staan

Een andere Amerikaanse stad heeft plannen om belastingbetalingen in Bitcoin toe te staan

De stad Jackson, Tennessee, in de Verenigde Staten, zou de volgende stad in de VS kunnen zijn die Bitcoin volledig gebruikt voor betalingen. De stad heeft een grote stap gezet om inwoners in staat te stellen hun onroerendgoedbelasting in Bitcoin (BTC/USD) te betalen.

Scott Conger, de burgemeester van Jackson, kondigde donderdag aan dat de stad kan beginnen met het toestaan van inwoners om hun onroerendgoedbelasting in Bitcoin te betalen na een succesvolle studie naar de mogelijkheden ervan. Hij zei dat er al een taskforce voor een dergelijk doel is opgericht.

De taskforce zal volgens de aankondiging ook de haalbaarheid bestuderen om werknemers in staat te stellen kleinere hoeveelheden Bitcoin te kopen met regelmatige tussenpozen. Meerdere onderzoeken hebben bevestigd dat Bitcoin de beste manier is om Bitcoin te verzamelen via het gemiddelde van de dollarkosten, en de stad Jackson wil werknemers toestaan deze route te volgen. Jackson is de achtste stad van de staat Tennessee.

Conger dringt aan op serieuze crypto adoptie

Het recente debat over de devaluatie en inflatie van de Amerikaanse dollar trok de aandacht van Conger, die het voorstel verwierp en suggereerde dat Bitcoin de enige uitweg zou kunnen zijn.

Elk jaar is onze dollar waardeloos. Er is geen terugslag. Hier is maar 1 oplossing voor. #Bitcoin”, verklaarde hij op Twitter.

Conger had in april een breder plan aangekondigd dat de stadsbeheerders hebben voor cryptocurrencies.

De stad heeft serieus gewerkt aan het invoeren van cryptocurrencies voor de betaling van werknemers. Het heeft onlangs BTC aan de balans van de stad toegevoegd en Bitcoin-mijnactiviteiten overgenomen. Conger gaf aan dat de stad betaling in verschillende andere crypto activa wil toestaan, zoals Litecoin (LTC/USD) en Ethereum (ETH/USD).

Meer regio’s registreren interesse in Bitcoin

Jackson’s Bitcoin adoptieplan komt nadat de burgemeester van Miami, Francis Suarez, heeft aangedrongen op het gebruik van het crypto activum voor belasting- en salarisbetalingen. De burgemeester is een serieuze crypto enthousiasteling en schreeuwt om de acceptatie van Bitcoin en andere cryptocurrencies in de staat.

Wyoming en Texas zijn andere regio’s die zichzelf proberen op te zetten als grote crypto-hubs in het land.

The post Een andere Amerikaanse stad heeft plannen om belastingbetalingen in Bitcoin toe te staan appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*