Crypto-Prijzen.nl

ECOMI verplaatst miljoenen premium NFT’s naar Ethereum

ECOMI verplaatst miljoenen premium NFT’s naar Ethereum

Het in Singapore gevestigde technologiebedrijf ECOMI heeft zijn markt voor digitale verzamelobjecten, die is gebaseerd op de VeVe app, geïntegreerd in Immutable X (IMX/USD), de eerste Layer 2 (L2) oplossing voor Ethereum gericht op het schalen van NFT’s zonder afbreuk te doen aan decentralisatie, leerde Invezz uit een persbericht.

Na de integratie verhuisden meer dan 2,6 miljoen premium gelicentieerde NFT’s naar Ethereum (ETH/USD). Hierdoor konden meer dan 1 miljoen actieve VeVe gebruikers hun CO2 neutrale activa volledig bezitten en handelen zonder gaskosten.

Immutable X maakt directe transacties en gasloze NFT transacties mogelijk

Immutable X is een L2 oplossing die compatibel is met Ethereum omdat deze is gebouwd op StarkWare’s geavanceerde zero-knowledge proof technologie. Het stelt gebruikers in staat te genieten van enorme schaalbaarheid, directe transacties en gasloze NFT transacties met hoogwaardige verzamelobjecten van Disney, Warner Bros, Marvel, Cartoon Network, DC Comics, Ghostbusters en andere toonaangevende bedrijven.

Verbetering van de CO2 impact

VeVe doet ook veel moeite om hun CO2-impact te verbeteren. Hun subsidies aan milieudoelen en non-profit organisaties bedragen meer dan $ 7 miljoen. Alle NFT’s die op de VeVe marktplaats worden geslagen en verhandeld, zullen volledig CO2 neutraal zijn, aangezien het protocol van Immutable X de rekenenergie vermindert.

Robbie Ferguson, mede-oprichter van Immutable X, verklaarde:

De overstap van VeVe naar het op Ethereum gebaseerde schaalplatform van Immutable bewijst dat schaal, gebruikerservaring en CO2-impact niet langer een afweging hoeven te zijn met de veiligheid en liquiditeit van ’s werelds populairste blockchain. We zijn verheugd om te helpen een schaalbare manier te creëren voor miljoenen mensen om het open ecosysteem van Ethereum te gebruiken.

Dan Crothers, COO en mede-oprichter van ECOMI, voegde toe:

We zijn trots om samen te werken met de beste entertainmentmerken ter wereld om hoogwaardige digitale verzamelobjecten aan te bieden die zich onderscheiden van vele andere projecten in de NFT ruimte. Met onze overstap naar Immutable X zijn de mogelijkheden voor zowel merken als artiesten om de grenzen te verleggen zo goed als eindeloos.

VeVe is een one-stop-shop voor digitale verzamelobjecten

Via VeVe biedt ECOMI gebruikers een one-stop-shop voor digitale verzamelobjecten met premium NFT’s. Ze werken samen met makers in entertainment, popcultuur en moderne kunst, evenals met grote merken. Gebruikers kopen digitale verzamelobjecten, die ze kunnen presenteren in virtuele showrooms of verkopen op VeVe’s secundaire marktplaats.

The post ECOMI verplaatst miljoenen premium NFT’s naar Ethereum appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*